Big Bang Theory 7 Sezonu da Bitirdim

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
bil bang.jpg

7 sezonu da bitirdim. Her karakter ayrı bir güzel. Ama 8. sezonda Shendon olmayacak diyorlar. Onsuz dizinin tadı kalmaz yahu... Dizinin 7 sezonu da Sheldon etrafında dönüyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama adamında yaşı ilerledi. Bırakabileceği konusunda bir açıklama var diye bir bilgi aldım. Bir kaynak bulamadım.

Sheldon Tran garında bekliyordu. Vedalaşma da oldu.

Sanırım 8. sezon 22 Eylül'de başlayacak.

Kaynak: Dizilerin yeni sezon tarihleri (2014-2015) | Sinedrama

Chuck Lorre tarafından yaratılan ve dünya çapında birçok hayranı bulunan komedi dizisi Big Bang Theory’nin sekiz, dokuz ve onuncu sezonlarla da aramızda olacağı açıklandı.

CBS kanalının yaptığı açıklamaya göre, Chuck Lorre’nin sitcomu yedinci sezonunda da harika reytingler almaya devam ediyor.

Big Bang Theory bu anlaşmayla birlikte Friends’in 10 sezonluk başarısını da tekrar etmiş olacak. Çok az komedi dizisinin böyle bir şey başarabildiğini düşünecek olursanız, bu durumun birçok televizyon dizisinin de hayali olduğunu anlama şansınız olacaktır.

Başarısından ötürü 3 sezon daha yapacaklarmış. Yani 10 sezon olacak toplam.

Kaynak: Big Bang Theory 8. Sezon Onaylandı

Şimdi Sheldon'un gerçekten diziden ayrılma ihtimali var mı? Bir açıklama... Kanıt? Kaynak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sheldon ayrılmayacak çünkü önümüzdeki 3 sezon için bölüm başı 1 milyon dolardan yapımcılarla anlaştı. Sadece Howard ve Ray belirsiz.

Sheldon olsun da gerisi umurumda değil. :) Ama diğerlerinin de büyük ihtimal olacaklarını umuyorum. Bu arada verdiğin haber doğruysa çok sevindim. :) Yalnız bölüm başı 1 Milyon Dolar, her sezon 24 bölüm dersek, 72 Milyon Dolar. Vay bee... :D

Zaten maaşları bölüm başı 300 bin küsür dolarmış bu sene zam geldi maaşlarına yoksa Sheldon gidiyordu. Penny ve Leonard da aynı parayı alacak sadece Howard ve Raj belli değil

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı