Big Joy On The Go Pre Workout alınır mı?

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam 3 aydır falan spor yapıyorum. Paraya ihtiyacım olduğundan dayımın yanında çalışacağım gece 2'de gidip sabaha kadar çalışıyoruz. Ondan sonra spora gidince haliye yorgun olacağım geçen yaz da gittim ondan biliyorum. Big joy marka bu pre workoutu gördüm tavsiye eder misiniz bütçem kısıtlı da? TikTok'ta gezerken bir videoda görmüştüm içeriği diğer prelere göre daha iyi diye.

Alınmaz bu fiyata daha iyileri var tavsiyem HIQ indirimleri var sanırsam 2 gün sonra bekliyor SMASH PRO alman.

Alınmaz bu fiyata daha iyileri var tavsiyem HIQ indirimleri var sanırsam 2 gün sonra bekliyor SMASH PRO alman.

Pazar günü indirim başlıyor fakat yine de arada 200-250TL fark olabilir.

Eğer beklerim ve üstüne biraz daha eklerim diyorsanız Smash Pro alın. On The Go'yu da Smash'ı da denedim; HIQ daha iyi.

Eğer beklerim ve üstüne biraz daha eklerim diyorsanız Smash Pro alın. On The Go'yu da Smash'ı da denedim; HIQ daha iyi.
İçerik olarak daha iyi hammadde kalitesindede HIQ iyi olarak görüyorum şuanki hali ile bile daha ucuz olmalı indirim gelince alınmalı.

Alınmaz bu fiyata daha iyileri var tavsiyem HIQ indirimleri var sanırsam 2 gün sonra bekliyor smash Pro alman.

Hocam HIQ çok pahalı geliyor ona o kadar vereceğime kingsize Beast mode de alabilirim 1000 gr yani demek istediğim servisi çok pahalıya geliyor bir de 500 gr.

Eğer beklerim ve üstüne biraz daha eklerim diyorsanız smash Pro alın. On the GO'yu da Smash'ı da denedim; HIQ daha iyi.

On the GO fiyatına göre nasıl peki? Alınmaz mı hocam yani 350 TL'ye?

Bide ben 17 yaşındayım 1 gün arayla kullanmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?

Hocam HIQ çok pahalı geliyor ona o kadar vereceğime kingsize Beast mode de alabilirim 1000 gr yani demek istediğim servisi çok pahalıya geliyor bir de 500 gr.

Bide ben 17 yaşındayım 1 gün arayla kullanmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?
1 gün ara olmamamlı. Haftada 1 veya 2 kere kullanmalısınız, yoksa etkisini hissetmezsiniz. Bence 350TL'ye güzeldi etkisi.

Mysupplement no turn daha iyi on the GO olana göre, değer açısından daha iyi, lakin 3 gün sonra HIQ indirimleri başlıyor bu yüzden şimdilik alınmaz ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı