HIQ smash vs big joy pre-dator

Hayırlı olsun hocam inceleme bekleriz artık 🤠
İçerik bakımından cahil olduğum için kabaca inceleme yazabilirim sadece. En azından benden sonra alacakların da araştırmasında detaya inmeye gerek yok zaten. Kabaca yazacağım hocam.

Hayırlı olsun hocam inceleme bekleriz artık 🤠
Akşam 8'de koşuya çıktım. 7:30'da yarım ölçek attım gece 01:34 oldu hala uyku tutmuyor.

10.97km koştum.

Son düzenleme:
Etkisi güzel değil mi hocam yani yarım ölçekle böyle yaptıysa sizi.
Etkisi bence güzel hocam. Öğlen 2 gibi her gün evde kol idmanı yapıyorum onun yorgunluğuyla bu kadar yapabildim. Bugün tekrar koşuya çıkacağım. 1 ölçek atacağım.

Beğenmediğim tek tarafı su ile değil süt ile yapıyorum ve çok fazla köpürüyor. Onun dışında tadında da içiminde de sorun yok. Bulantı yapmadı. Karıncalanma hissi yarım ölçekten dolayı az hissettim fakat avuç içi ve elimin üstünden kollarıma doğru vardı.

Etkisi bence güzel hocam. Öğlen 2 gibi her gün evde kol idmanı yapıyorum onun yorgunluğuyla bu kadar yapabildim. Bugün tekrar koşuya çıkacağım. 1 ölçek atacağım.

Beğenmediğim tek tarafı su ile değil süt ile yapıyorum ve çok fazla köpürüyor. Onun dışında tadında da içiminde de sorun yok. Bulantı yapmadı. Karıncalanma hissi yarım ölçekten dolayı az hissettim fakat avuç içi ve elimin üstünden kollarıma doğru vardı.

Sütle karıştırdıysanız normal hocam o kadar köpürmesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı