Tabikide değil ortala mkilon çarpı 1.6-1.8 civarı protein alman gerekiyor ben şahsen kilom çarpı 2 civarı ayarlıyorum en kötü kilonx1.5 al günde en fazla 1 ölçek protein tozu al.Hocalarım linkini başlıkta paylaştığım Bigjoy protein tozum elime geçti, servis başına 33 gram yazıyor arkasında ama bu benim bütün günlük protein ihtiyacımı karşılayacak miktarda mı?
Hayır protein ihtiyacını sadece ondan karşılamaya kalkma. Zaten böyle bir şey yapmaya kalksan günde 5 ölçek falan kullanman gerekir bu da sağlıklı değil. Et, tavuk, yumurta gibi aminosit profili yüksek besinleri tüketmeye özen göster. O protein tozunu da kas protein sentezi artacağı için antrenmandan sonra kullanman en mantıklısı olur. Protein ihtiyacını yağsız vücud kütlenin 1.5 2 katını alıp hesaplayarak bulabilirsin.Hocalarım linkini başlıkta paylaştığım Bigjoy protein tozum elime geçti, servis başına 33 gram yazıyor arkasında ama bu benim bütün günlük protein ihtiyacımı karşılayacak miktarda mı?
Hardline , Bigjoy, Supplementler arasında kaldım hocam günlerdir.Big Joy en güvenilir Türk supplement markası sayılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 96'dan beri üretim yapıyorlar. Ayrıca ham maddeleri çok köklü bir firma olan Volac'tan alınıyor. Hardline de Agnopure'den alırken HIQ ise Milk Specialties'ten alıyor. Bu üç marka dışında başka yerli marka almayın.
Yerli olmayanlarda ise Olimp, Optimum, Weider öneririm.
Big Joy en güvenilir Türk supplement markası sayılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 96'dan beri üretim yapıyorlar. Ayrıca ham maddeleri çok köklü bir firma olan Volac'tan alınıyor. Hardline de Agnopure'den alırken HIQ ise Milk Specialties'ten alıyor. Bu üç marka dışında başka yerli marka almayın.
Yerli olmayanlarda ise Olimp, Optimum, Weider öneririm.
hocam şuanda bigjoy 2 kiloluk ürün 1900 lira hardline 3 matrix base aynı kilo servis 2400 lira hangisini önerirsiniz ? Supplementlerin kendi markasını kullandım 2 sefer bi değişeyim diyorum.Hocam MySupplement nerden alıyor? Aldığı yer değişmiş diyorlardı.
Hocam şu anda bigjoy 2 kiloluk ürün 1900 lira Hardline 3 matrix base aynı kilo servis 2400 lira hangisini önerirsiniz? Supplementlerin kendi markasını kullandım 2 sefer bir değişeyim diyorum.
Bigjoy sepette 2500 olarak gözüküyor sanırım sitede bug oldu hardline 100 lira daha ucuz servis sayıları aynı sanırım hardline alacağım supplementlerin tadıda çikolataydı 2 yudumda içtiğim için aromaya pek takılmıyorum açıkçası tek korkum hardline şu kadar gram protein vs var diyip bizlere nişasta unu veya düşük protein içirmesiBigjoy çilekli alın geçin, Hardline aroma olarak pek iyi değil. İkisi de güvenilir iyi markalar.
Bigjoy sepette 2500 olarak gözüküyor sanırım sitede bug oldu Hardline 100 lira daha ucuz servis sayıları aynı sanırım Hardline alacağım supplementlerin tadıda çikolataydı 2 yudumda içtiğim için aromaya pek takılmıyorum açıkçası tek korkum Hardline şu kadar gram protein vs var deyip bizlere nişastaunu veya düşük protein içirmesi.
Şimdi supplementler içmişsin Hardline ve bigjoydan mı korkuyorsun diyebilirsiniz şu sıralar kafama takıldı![]()
SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 Gr (Aromasız) 280 TL'ye bunu aldım hata mı yaptım?Bigjoy,Hardline gibi markalar köklü markalardır alabilirisiniz. Onun dışında indirimde yakalarsanız HIQ önerebilirim. Supplementler, scitec paranız varsa da Optimum, Weider. SSN, Ronic; Bewolf gibi markalara yanaşmayın.
SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 Gr (Aromasız) 280 TL'ye bunu aldım hata mı yaptım?
Hocam neyseki protein tozu almamışsınız daha da fazla para kaptırabilirdiniz. SSN de patlayan markalardan birisiydi. İçinde bahsedilen proteinin yarısı bile yok. Hiçbir şeyini almayın aldırmayın.SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 Gr (Aromasız) 280 TL'ye bunu aldım hata mı yaptım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.