Bigjoy Sports BIGMASS Gainer alınır mı?

Hocam öncelikle spor ve tozla ilgili bilgileri olmayanlarla dolmuş konu. Toz zararlı değildir, gereğinden fazla kullanılması zararlıdır. Örneğin 5gr kullanman gerekirken100 gram kullanırsan zararlı. Böbrekler pert olur. Öncelikle bu marka yerine Hardline Progainer 5000 Gr - Kilo bunu almanı tavsiye ederim, içeriği daha dolu dolu. Ve bunu kullanırken sadece akşam yemek yiyerek kilo alamazsın. Sabah kahvaltıda yumurta yulaf muz yeşillik yiyeceksin, sonraki öğünlerinde ise pirinç makarna haşlanmış patates et bunları yemen lazım. Spordan sonra hemen gainerını içip eve gideceksin. Evde de yiyebildiğin kadar pilav makarna bu tür şeyleri yiyeceksin. Yeşilliğide unutma. Bir de eğer kalori takibi yapmayı öğrenirsen bu kilo alımını 2 kat artıracaktır. Pirinç bulgur sevmiyorum diye bir şey yok. Kilo almak istiyorsan yiyeceksin. Soslar kullanabilirsin.

Hocam bazı insanlara göre zor. 250 kaloriden daha fazlasını alması gerekiyor. 250 kalori fazlalık ile zor kilo alınır.
Hızlı kilo alması hızlı gelişeceği anlamına gelmez bilirsiniz. En ideali günlük 200-300 arası derler. Daha fazlası beraberinde daha da yağlandıracaktır.

Hocam arkadaş zaten çok zayıf. Ve yağ oranı düşük diye tahmin ediyorum. 500-750 kalori fazla alması ona daha fazla kas kütlesi kazandırır. 200-300 kalori fazlayla çok yavaş kilo alır. 3-4 ay boyunca 750 kalori fazla alsın yaza kadar bayağı kütle kazanır.

Hocam spor öncesi ve sonrası birer servis kullanmayı düşünüyorum. Yukarıda bir arkadaş Hardline önermişti kararsız kaldım şimdi.
Hardline, Dextrose ve Maltodekstrin karışımı içeriyor. Yani Hardline meyve şekeri, glukoz gibi hammaddeler içeriyor.

BigJoy ise tamamen bitkisel nişasta yani Maltodekstrin içeriyor. Maltodekstrinin de sindirimi çok kolaydır. Ek olarak Hardline'ın kokusunu ve tadını beğenmeyen kişi sayısı çok fazla. Hem hammadde hem de tat kalitesinden dolayı önerim BigJoy.

Hardline, Dextrose ve Maltodekstrin karışımı içeriyor. Yani Hardline meyve şekeri, glukoz gibi hammaddeler içeriyor.

BigJoy ise tamamen bitkisel nişasta yani Maltodekstrin içeriyor. Maltodekstrinin de sindirimi çok kolaydır. Ek olarak Hardline'ın kokusunu ve tadını beğenmeyen kişi sayısı çok fazla. Hem hammadde hem de tat kalitesinden dolayı önerim BigJoy.
Aromasız mı önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı