Bıktım artık sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam bilgili olanlardan bahsetmiyorum zaten. Ama çoğunluk bilgisiz. Fiyat ucuzsa al geç kafası. Herkes öyle öneri yapıyor diye bir şey demedim.

Hocam bilgili olanlardan bahsetmiyorum zaten. Ama çoğunluk bilgisiz. Fiyat ucuzsa al geç kafası. Herkes öyle öneri yapıyor diye bir şey demedim.

Ama genelleme yapıyormuş gibi yazıyorsunuz. Konu sahibide öyle yazmış. Zaten yanlış bilgilendirme görürsek elimizde geleni yapmaya çalışıyoruz.

Yazmayacaktım da kendimi zor tuttum. Önerdiğiniz sistemler başlı başına rezalet bir de üstüne sınavla aranıza alıyorsunuz. Kanaat notu da kullanıyor musunuz peki?

Video test yapmama nedenim, oyunları teker teker kaydedip düzenlemeye harcadığım vakti ayrı bir test yapmaya ayırabilirim. İşlemci ve GPU kullanımı konusunda haklısın, bir dahaki teste ekleyeceğim. Bu arada RAM konusunda Nisan`ın son mesajını dikkatle okumalısın.

Yazmayacaktım da kendimi zor tuttum. Önerdiğiniz sistemler başlı başına rezalet bir de üstüne sınavla aranıza alıyorsunuz. Kanaat notu da kullanıyor musunuz peki?

Profil fotoğrafımı neden çalıyorsun? Neyse

Zaten onun sistemlerini linç etmiştik diye hatırlıyoruz. Ama dediğiniz gibi bilgisiz dolu ve tekrar söylüyorum yanlış bir şey görürsek gerekeni yapmaya çalışıyoruz.

Konuyu daha fazla ateşe sürüklemenin manası yok. Konuya bu saatten sonra yapıcı eleştiri gelmesinden yanayım. Ha uyarsınız, uymazsınız sizin kararınız tabii ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…