Bıktım artık sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu neye göre söylüyorsunuz forumda bulundunuz mu? Cidden sadece söylemek için söylediğinizi düşünüyorum. Gamepower Rampage belki de forumda en çok önerilmeyen markalardır. Lütfen dikkatli inceleyin ve ön yargınızı yıkın.

Kusura bakmayın eziklediğim için ama yine de kronik sorunlu bileşenlerin önerilmesi zoruma gidiyor. O yüzden dedim. Yoksa isteyen istediği forumda takılma hakkına sahiptir

Kusura bakmayın eziklediğim için ama yine de kronik sorunlu bileşenlerin önerilmesi zoruma gidiyor. O yüzden dedim. Yoksa isteyen istediği forumda takılma hakkına sahiptir
Nerede önerilmiş? Kanıt veya delil olarak bir fotoğraf var mı?

Son günlerde bir youtuber yüzünden trolün dibine vurduk. En iyi güç kaynaklarını Rampage yapıyor diyen mi dersin, i3 9100F en F/P işlemci diyen mi dersin ama en azından bunlar hep eğlence konusunda yapılıyor.

Ben yukarda yazılan konuya 15 saniye baktım İQ seviyem ne kadar düşmüştür? Çok korkuyorum(!).

Forumda takılmıyorum demek, incelemiyorum anlamına gelmiyor. İki tarafıda takip ediyorum, DA Forumunda aktifim. Neyse istediğiniz kadar linçleyebilirsiniz. İyi forumlar.

Bilip bilmeden lütfen bir yeri aşağılamaya karalamaya çalışmayın. Her forumda olduğu gibi Donanım Arşivi Forumda'da troller ve yanlış bilgi verenler bulunabiliyor fakat rapor sistemi sayesinde bu tarz gördüğünüz mesajların önüne geçilmeye çalışılıyor. Yani bir yeri madem eleştireceksiniz objektif olarak yaklaşın sadece kötülemek amacıyla kötülemeye çalışıp reaksiyon puanı veya forumda saygınlık kazanmaya çalışmayın.

Oranın kitlesi gerçekten kanser. Sistem toplama konularına giriyorum, rezaletin ötesi! Gamepower PSU'lar, JD SSD'ler... Sistemin S'sinden anlamıyorlar, üyelerin yanlış yönlendirilmesine sebep oluyorlar. Abdullah adındaki yönetici ise bu konuda bir şey yapmıyor, hatta tam aksine, doğru konuşan üyeyi azarlayıcı bir tavır sergiliyor.

Ne demişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Forumda takılmıyorum demek, incelemiyorum anlamına gelmiyor. İki tarafıda takip ediyorum, DA Forumunda aktifim. Neyse istediğiniz kadar linçleyebilirsiniz. İyi forumlar.
Anlamadım? Ben forumda aktifim ve öneri istenildiği zaman Rampage Gamepower ve Frisby markaları önerilmiyor "Bu nasıl?" diye sorulduğunda kalitesi hakkında bahsediliyor. Önerildiği bir durum varsa arkadaşlar atabilir ben de haksız olduğumu kabullenirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…