Bıktım artık sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne zaman acaba? Lütfen yalan atmayın ilk günden beri oradayım.

Arkadaşlar kanıt olabilecek bir fotoğraf atın lütfen.

Kanıt gösterebilir misin peki? Kanıt göstermeden millete sallamak kolay tabii. Hayır anlamıyorum bu nefret neyden kaynaklanıyor, neden bu kadar kıskanıyorsunuz?

Ne zaman acaba? Lütfen yalan atmayın ilk günden beri oradayım.
DA Forum Fanboy olduğunuz tespit edilmiştir. Birkaç DA Forum sistem önerisi konusuna bakarsanız anlarsınız. Bir de Technopat'taki konulara bakın, farkı hemen anlayacaksınız.

Bu foruma kayıtlı herkes her zaman haklıdır, tamam. Siz en iyisisiniz . Unutun yazdıklarımı.

DA Forum Fanboy olduğunuz tespit edilmiştir. Birkaç DA Forum sistem önerisi konusuna bakarsanız anlarsınız. Bir de Technopat'taki konulara bakın, farkı hemen anlayacaksınız.
Tamam bakalım ama siz atın öyle bakalım lütfen.
Bu foruma kayıtlı herkes her zaman haklıdır, tamam. Siz en iyisisiniz . Unutun yazdıklarımı.
Anlattıklarımı anlamadınız sanırım. Ben iyiyim harikayım vs. bir şey demedim. Sadece kanıt istedim.

Da forum fanboy olduğunuz tespit edilmiştir. Birkaç da forum sistem önerisi konusuna bakarsanız anlarsınız. Bir de Technopat'taki konulara bakın, farkı hemen anlayacaksınız.

Yalan atıyorsunuz. Tüm gün birçok sistem topluyorum, topluyoruz ve bir kere bile Rampage kasa, güç kaynağı, JD SSD kullanılmıyor.Hatta kronik sorunlu SSD listesi gibi birçok rehber var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…