UniversityStu05
Femtopat
Daha fazla
Yatay geçiş ile bilecik üniversite bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliği %100 İngilizce bölümüne geçebiliyorum. Şimdi gelgelelim detaylara şimdi abi benim İngilizcem başlangıç seviyesinde ve işitme cihazı kullanıyorum bu yüzden lisede İngilizceden muaf olmuş birisiyim. Şimdi okan yazılımda 7 ay içerisinde hazırlığı atlama sınavı var. Ve B1 seviyesinde(dahil). Şimdi ben bu kısa zaman diliminde nasıl hem dinleme hem gramer hem de konuşma gibi diğer sınav türlerinde hazırlanabilirim? Bir de geçemezsem de 1 yıl uzatacağım. Ve benim toplam 2 sene kaybım olacak!(hatta 3 sene 1 yılda okula geç başladığım neyse onu saymayın siz.)Ama benim durum daha kötü vaziyette yani lise de muaf olmuş biri olarak ve işitme kaybı biri olarak yani hoca konuşsa da anlamayabilirim B1 seviyesinde olsam belki. Yani siz ne düşünüyorsunuz? (hatta Okan'daki öğrencilerin %60'ı yabancı öğrenci.) İkisi de mühendislik. Bana bilecik üniversite'ye daha yatkın gibi geldi. Devlet olduğu için. Sizin yakınızdan duyanlar veya tecrübe edinenler en kısa sürede bana dönüş yaparsanız çok mutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: