Bileğimi sakatlamış olabilir miyim?

LEJY0N

Hectopat
Arkadaşlar selam. Geçmiş dönemlerde fitness yapmıştım. Toplasak 1 yıl kadar eder. Yaklaşık 4 ay önce spora tekrar başladım ve düzenli olarak gidiyorum. Barbell curl atarken bileğimde ağrı oluşuyordu büyük ihtimalle tutuştan kaynaklı. Bileğimi desteklesin diye bileklik aldım. Lakin ağrılar gittikçe artmaya başladı. Curl ile alakası olmadığını düşünüyorum artık. Neredeyse 2 aydır bilek ağrısı çekiyorum. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar selam. Geçmiş dönemlerde fitness yapmıştım. Toplasak 1 yıl kadar eder. Yaklaşık 4 ay önce spora tekrar başladım ve düzenli olarak gidiyorum. Barbell curl atarken bileğimde ağrı oluşuyordu büyük ihtimalle tutuştan kaynaklı. Bileğimi desteklesin diye bileklik aldım. Lakin ağrılar gittikçe artmaya başladı. Curl ile alakası olmadığını düşünüyorum artık. Neredeyse 2 aydır bilek ağrısı çekiyorum. Ne yapabilirim?
Hocam saçma sapan forumlara yazmak yerine çokdan doktora gitmemeniz çok büyük bir hata, ağrı olması çok büyük sorun. 2 aydır diyorsunuz, çatlak falan olsa bileğiniz çürürdü. Kuzenimin iki haftada sakat kalma ihtimali oluşdu çürüdü ve ameliyat ile zor düzeldi. Sizdeki bu kadar tahammül edebildiğinize göre daha hafifdir fakat hemen doktora gitmelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı