Ereeen61 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, 14 yaşındayım ve evde bilek ağırlıkları var ve bu ağırlıkların her biri 500gr bunların bana bir zararı olur mu IP atlarken? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2021
Arkadaşlar, 14 yaşındayım ve evde bilek ağırlıkları var ve bu ağırlıkların her biri 500gr bunların bana bir zararı olur mu IP atlarken?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 26 Nisan 2021 #2 Ereeen61 dedi: Arkadaşlar, 14 yaşındayım ve evde bilek ağırlıkları var ve bu ağırlıkların her biri 500gr bunların bana bir zararı olur mu IP atlarken? Genişletmek için tıkla... Bilek ağırlıkları kuvvetlenme açısından önemli bir rol taşıyor. Bir zararı olmaz aksine antrenmanının zorluk seviyesini değiştirirsin. İp atlarken ayak bileklerine de takabilirsin aynı zamanda.
Ereeen61 dedi: Arkadaşlar, 14 yaşındayım ve evde bilek ağırlıkları var ve bu ağırlıkların her biri 500gr bunların bana bir zararı olur mu IP atlarken? Genişletmek için tıkla... Bilek ağırlıkları kuvvetlenme açısından önemli bir rol taşıyor. Bir zararı olmaz aksine antrenmanının zorluk seviyesini değiştirirsin. İp atlarken ayak bileklerine de takabilirsin aynı zamanda.