Bilek destekli, multimedya tuşlu, Red Switch klavye önerisi

ipee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Bilek destekli, mutlimedia tuşlu fakat ses AC kaapt olsa yeterli sessiz mekanik klavye aramaktayım.

XPG Summoner red Switch klavyem 9. ayında bozuldu. Stokta kalmadığı ve tamiri yapılamadığı için para iadesi yapılacak. Mesela XPG Summoner bu konuda tam aradığım klavyeydi ve zevkle kullanıyordum. Fiyat olarak 3000 TL'yi zorlayabilirim.
Bir de mekanik klavyeden memran ya da yari mekanik klavyelere geçsem pişman olur muyum? Oyun için yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Asil istediğim klavye Razer Huntsman V2 analog fakar TR'de bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG Summoner Red Switch klavyeyi nasıl bozdun dostum merak ettim?
Hocam hiç bilmiyorum. Para iadesi yapıldı. Klavyeyi takınca 5 saniye çalışıyor sonra hiç bir tuşu çalışmıyordu. Ve ben pc başındayken bir anda klavye çalışmaya basladi. Bileklik destegi 9. Ayda alttan sökülmeye de başlamıştı. Onun haricinde cok memnundum. Simdi asus rog strix flare 2 animate aldim. Bununda tuşları küçük. Keycaps siparisi verdim.

Hocam hiç bilmiyorum. Para iadesi yapıldı. Klavyeyi takınca 5 saniye çalışıyor sonra hiç bir tuşu çalışmıyordu. Ve ben pc başındayken bir anda klavye çalışmaya basladi. Bileklik destegi 9. Ayda alttan sökülmeye de başlamıştı. Onun haricinde cok memnundum. Simdi asus rog strix flare 2 animate aldim. Bununda tuşları küçük. Keycaps siparisi verdim.
Anladım hocam. Bilek desteğindeki sorun çoğunda oluyormuş ama o kadar da büyük sorun değil. Terziye gidip diktirebilirdin. Ama klavyenin çalışmaması sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı