Biletix sorunsalı

@Hasan Özalp 8. viraj 3. alanın orada, silver 5 ve silver 3 arasındaki kısımda kalıyor. 2. alan ise başlangıç çizgisine daha yakın olan silver 2'nin orada. 2. alandan almışsan çok üzülmene gerek yok, 8. viraj ve çıkışı hızlı geçilen kısım. 2. alanda o işaretlediğim bölgeyi görecek konumda olursan arabaları ve yakın teması daha fazla görürsün.

138619-5f5bb6c572844.jpg

Son düzenleme:
@Hasan Özalp 8. viraj 3. alanın orada, Silver 5 ve Silver 3 arasındaki kısımda kalıyor. 2. alan ise başlangıç çizgisine daha yakın olan Silver 1/2'nin orada. 2. alandan almışsan çok üzülmene gerek yok, 8. viraj ve çıkışı hızlı geçilen kısım. 2. alanda o işaretlediğim bölgeyi görecek konumda olursan arabaları ve yakın teması daha fazla görürsün.

Eki Görüntüle 669335

Sağ olun hocam. Türkiye GP'nin olma ihtimaline olan umutsuzluğumdandır İstanbul Park'ı hiç bilmiyorum, 2011'den önceki Türkiye GP'leri hiç izlemedim de. Sadece 8. virajdan klipler izlemiştim, dediğiniz gibiyse dert etmeme gerek yok o zaman. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı