Bilge adam kursu iyi midir?

Hyrex IV

Hectopat
Merhaba,

Ben bilge adam Boost'a kayıt oldum, ani bir şekilde gelişti ve maslak şubesine 5-6 gün önce kayıt oldum. Yorumlara baktığımda kursun çok övülmediğini gördüm. Şimdi kararımı sorguluyorum ve kursu iptal ettirmeyi düşünüyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Kurs hakkında deneyimi olan veya tavsiyede bulunabilecek kişiler varsa, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Aynı programdan mezun olmuş biri olarak kesinlikle faydalı olduğunu söyleyebilirim. Ama istihdam konusunda söylediklerine pek inanmasan iyi olabilir. Program bittikten sonra tek başınasın diyebilirim. Partner şirketler ekonomik sebeplerden alım yapmıyormuş, yersen. Motivasyon sıkıntım yok diyorsan sürece kendi başına devam etmeni tavsiye ederim.

Açıkçası, kendi başıma 8 ay devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum. Ancak iş açısından, bu süre zarfında aldığım eğitim ve lisansın işime yarayacağını düşünüyorum. Tabii ki, orası sihirli bir değnek değil; esas olan kendini geliştirmekte bitiyor. Ayrıca, iş bulamazlarsa para iadesi gibi bir durum söz konusu diyorlar ne kadar doğru? @fbyasar

Bu adamdan mı bahsediyorsunuz? Bu adamdan ders alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hayır benım bahsettıgım yazılım kursu BilgeAdam Boost | Yıldız Yazılımcı Yetiştirme Programı

Son düzenleme:
Açıkçası, kendi başıma 8 ay devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum. Ancak iş açısından, bu süre zarfında aldığım eğitim ve lisansın işime yarayacağını düşünüyorum. Tabii ki, orası sihirli bir değnek değil; esas olan kendini geliştirmekte bitiyor. Ayrıca, iş bulamazlarsa para iadesi gibi bir durum söz konusu diyorlar ne kadar doğru? @fbyasar

hayır benım bahsettıgım yazılım kursu BilgeAdam Boost | Yıldız Yazılımcı Yetiştirme Programı
Ben kredi çekip yazılmıştım. Kredi ödemeleri başladığında işe giremediysen krediyi onlar ödüyor. Fakat herhangi bir yerde, herhangi bir sektörde çalışmaya başlarsan ve sigorta girişin yapılırsa ödeme sana geçiyor.

Ben kredi çekip yazılmıştım. Kredi ödemeleri başladığında işe giremediysen krediyi onlar ödüyor. Fakat herhangi bir yerde, herhangi bir sektörde çalışmaya başlarsan ve sigorta girişin yapılırsa ödeme sana geçiyor.

Aynen 18 ay ıcınde ıse girersen ama değil mi oyle bılıyorum bir de ben senet olarak yaptım sanırım onda para ıadesi yok değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı