AYT Matematikte Orjinal de güzel 345 'te. Bilgi sarmalı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmalı ile başla.Arkadaşlar AYT matematiğe yeni başladım mert hocanın soru bankasını çözüyorum şu an sizce 345 mi alayım Bilgi Sarmal mı?
AYT matematikte orijinal de güzel 345'te. Bilgi Sarmal'ı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmal'ı ile başla.
345 Bilgi Sarmalından daha zor. Git gide çözdüğünüz soruları zorlaştırmaya özen gösterin. Acil başlayabilirsiniz.Peki TYT de 345 çözüyorum bundan sonra Bilgi Sarmal mı çözmeliyim acil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.