Bilgileri olan diske format atma linkini yüklersek USB'deki bilgiler gider mi?

AyazKing8181

Decapat
Daha fazla  
Bilgilerim olan bir diske format linki yüklersek USB'deki bilgiler silinir mi? Format atacağım da bir sorum daha var format atınca işletim s. Ürün anahtarı ister mi? Şu an işletim s. Anahtarı var ama kunlanılmış işletim s. Silinir mi?

Ürün anahtarı istemez. USB'deki tüm veriler silinir.

Ürün anahtarın varsa elinde format sırasında girebilirsin yoksa ürün anahtarım yok deyip devam edebilirsin.

Ürün anahtarı istemez. USB'deki tüm veriler silinir.

Ürün anahtarın varsa elinde format sırasında girebilirsin yoksa ürün anahtarım yok deyip devam edebilirsin.
Yok dersek ne olur?

Yok dersek ne olur?

Bir de ürün anahtarı kunlanılmış yani şu an formatlanacak bilgisayardaki ürün anahtarı bir kere girilmiş bir daha girmemize gerek var mıdır?

Gerek olabilir ben her seferinde giriyorum. Anahtarın türüne bağlı biraz ama bilgim yok o konuda. Yok dersen bir şey olmaz sağ altta etkinleştir yazısı yazar, bazı önemsiz özellikleri kullanamazsın o kadar. Ama kullanıma ve güvenliğe bir etkisi olmaz.

Anahtar türü OEM yani gerçek lisanslı bu bilgisayar altındaki ürün anahtar kodunu yeniden kunlanabilir miyim? Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın fazla bilgisayardan anlayamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı