Yanlış diske format atınca bilgiler gitti

Ks hard reset attım dememiş. Direkt konuya girdiğinden ben hard reset attığını varsaydım. Altına gelen linkleri vs. görünce de çözüm olur diyerek link bıraktım.

Hocam ks hard reset ne bilmiyorum gerçekten ben format flaşı taktım oradan disk ayrılmamış alan kısmından sile tıkladım Windows 10 kurarken.

1722585832901.png

Aynen şu ekrandan sildim umarım bu hard reset dediğiniz değildir.

Hocam ks hard reset ne bilmiyorum gerçekten ben format flaşı taktım oradan disk ayrılmamış alan kısmından sile tıkladım Windows 10 kurarken.

Eki Görüntüle 2271289

Aynen şu ekrandan sildim umarım bu hard reset dediğiniz değildir.
KS yani Konu Sahibi demek.

Hard reset de senin yaptığın şey.

Yapmayın hocam demeyin bütün projeler fotoğraflar onun içinde bunun bir yolu yok mudur?
Yorumlarda yazıyor zaten hocam. Üzerine veri yazılmadıysa kurtarabilirsin diye. Ayrıca 1-2 veri kurtaran şirketlerin açıklamasına baktım, '' hard reset atılmışsa '' kurtaramayız demiyorlar. Onlar da üzerine veri yazılmadıysa kurtarılabilir diyorlar.

Yani sen ücretsiz kurtarma sağlayan uygulamaları bir dene bence.

Yorumlarda yazıyor zaten hocam. Üzerine veri yazılmadıysa kurtarabilirsin diye. Ayrıca 1-2 veri kurtaran şirketlerin açıklamasına baktım, " hard reset atılmışsa " kurtaramayız demiyorlar. Onlar da üzerine veri yazılmadıysa kurtarılabilir diyorlar.

Yani sen ücretsiz kurtarma sağlayan uygulamaları bir dene bence.

Sağ olasın hocam bir restorer Ultimate ile Recuva'yı deneyeceğim olmazsa diğerlerine bakacağız artık(önerdiğiniz başka programlar var mı?)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı