Çözüldü Bilgisayar 2. başlatmada açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shequerchi

Hectopat
Daha fazla  
Son günlerde bilgisayara elektrik geliyor, bütün fanlar dönmeye başlıyor ancak 5 ile 15 saniye içerisinde kapanıyor.
Hatta bazen bu kapanmaların ardından ben basmasam bile tekrar elektrik geliyor.
Bu esnada ekrana görüntü gelmiyor.
5 - 6 deneyişimde normal açılıyor görüntü de geliyor. Sebebi ne olabilir? RAM'lari değiştirdim düzelmedi. Her slota ayrı ayrı taktım düzelmedi. Açıldığı zaman BIOS güncelledim format attım düzelmedi. Sorunun donanımdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Sistemim: Gigabyte Z87 DS3h anakart, i5 3 GHz, GTX 650 Ti Boost ekran kartı, Ripjaws 2 X 4 DDR3 RAM, 600W 80+ Bronze Aerocool PSU.

Son günlerde bilgisayara elektrik geliyor, bütün fanlar dönmeye başlıyor ancak 5 ile 15 saniye içerisinde kapanıyor.

Hatta bazen bu kapanmaların ardından ben basmasam bile tekrar elektrik geliyor.

Bu esnada ekrana görüntü gelmiyor.

5 - 6 deneyişimde normal açılıyor görüntü de geliyor. Sebebi ne olabilir? RAM'lari değiştirdim düzelmedi. Her slota ayrı ayrı taktım düzelmedi. Açıldığı zaman BIOS güncelledim format attım düzelmedi. Sorunun donanımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sistemim: Gigabyte Z87 DS3h anakart, i5 3 GHz, GTX 650 Ti Boost ekran kartı, Ripjaws 2 X 4 DDR3 RAM, 600W 80+ Bronze Aerocool PSU.

Cevap verende olmadı ancak ben yine de nasıl sorunu çözdüğümü yazayım belki aynı sıkıntıyı çeken biri vardır onun işini görmüş olurum. Arkadaşlar sorun başlatmak için bastığımız tuşdaymış kısa devremi oluyor ne oluyor anladım ancak reset tuşunu Power Switch kısmına taktım sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı