Bilgisayar 2 dakikada açılıyor

ardamas

Centipat
Katılım
10 Haziran 2020
Mesajlar
1
Bilgisayar normalde 7saniyede açılıyordu. Dünden beri Windows ekranından önce siyah bir ekran geliyor ve altta bir çark dönüyor. Yaklaşık 2dakika sürüyor. Sistem: 16 GB RAM SSD mevcut i79700 GXT1080 sorun neden kaynaklıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belkide Windows'un yüklü olduğu disk dolmuştur, şu CC cleaner programını duymuştum onu önerebilirm, bir de formatı düşündüz mü?
 
Bilgisayar normalde 7saniyede açılıyordu. Dünden beri Windows ekranından önce siyah bir ekran geliyor ve altta bir çark dönüyor. Yaklaşık 2dakika sürüyor. Sistem: 16 GB RAM SSD mevcut i79700 GXT1080 sorun neden kaynaklıdır?
Bu sorun benim eski laptopumda oluyordu. Sorun HDD kaynaklıydı. Sorun SSD'den olabilir.
 
Görev çubuğundan görev yöneticisini açıp üst sekmelerden başlangıç kısmında gereksiz bulduğunuz uygulamaları devre dışı bırakın.
 
Şu anki bilgisayarının üstünde HDD mi var yoksa SSD mi var

Eğer HDD varsa eskidiği için performansı düşmüş olabilir eğer daha yeni aldım diyorsan da diski fazla doldurup performansı düşürmüş olabilirsin

SSD almanı tavsiye ederim eğer fazla bütçen yoksa 200-250 tl civarında bir fiyata ssd al
windowsu ssdnin içine kur 2 dk lık açılma süresi 20 -25 saniyeye kadar düşer
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı