Bilgisayar 24 saat açık bırakılır mı?

Selam. Ben bilgisayarımı tüm gece boyu veya öğlen açık bırakmak istiyorum ama PC 90 dereceye kadar çıkıyor. 10 yıla yakın temizlettirmedim. Sizce gece boyu falan açık bırakırsam patlar mı?
Benim bilgisayarım 3 yıldır açık sen düşün yani

Hile ile Metin2 oynayan biri olarak söylüyorum. Benim laptop 2 sene hiç kapanmadı. Ben oturdum oynadım sonra okula işe giderken bot açtım o kendisi oynamaya devam etti. Hiç bir şey olmadı. 2011-2012 senelerinden bahsediyorum ki o zamanlar teknoloji bu kadar iyi değildi ona rağmen bişey olmadıysa merak edecek bir durum yok. Sadece batarya çıkarmayı akıl edemediğim için laptopun batarya ömrü çabuk bitti o kadar.

Selam. Ben bilgisayarımı tüm gece boyu veya öğlen açık bırakmak istiyorum ama PC 90 dereceye kadar çıkıyor. 10 yıla yakın temizlettirmedim. Sizce gece boyu falan açık bırakırsam patlar mı?

İçinde patlayacak bir ürün yok ki mesela evdeki masa patlamaz neden patlayac bir madde yok içinde öyle düşün ve işlencinin üzerinde toz katmanlari oluşmuştur kasanin kenarini aç diş firçasiyla falan süpür.

Patlama ama bi temizletsenin iyi olur.

Eğer indirme yapmak için açık tutuyorsan Windows'unu zamanlayabilirsin mesela ben bir oyun indireceğim zaman CMD'ye shutdown -s -f -t ile zamanlıyorum, işte indirme hızın ne kadarsa, oyun boyutuna göre hesaplayıp saniye cinsinden giriyorum PC gece içinde veya gün içinde kendini kapatıyor.

Yeni virüs çıkacak bilgisayarınızdan hocam 10 yıl ne? Gidin bir temizlettirin veya temizleyin önce.

Bencede Temizlettirin ben oyun indirmek için 12 saat açık bıraktım Birşey olmadı

Hiçbir şey olmaz kanka rahat ol. Ama akim koruyuculu priz almanı oneririm zira gece vakitlerde elektrikler bakım amaçlı kesilebiliyor bu nedenle bilgisayarin elektrik kesintisinde zarar görebilir.

Altı ayda bir düzenli şekilde macun değişikliğini yapın temizliği ihmal etmeyin bilgisayarın uzun süre açık kalması termal macunun daha hızlı kuruması demektir.

Normalde her gün sabahtan akşama kadar oynuyorum. PC altını temizletmediğim için normal Windows'ta gezinirken 60 70 falan gibi bir değer sonra oyun girince 90 yükseliyor stabil 90.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…