BIOS'ta herhangi bir şekilde OC var mı şu anda emin olmak lazım, BIOS pilini çıkarmak her zaman BIOS'u sıfırlamıyor hatta benim anakart kitapçığında işe yaramazsa diye BIOS reset pinlerini nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili talimat ta var mesela, o yüzden BIOS ayarlarınızın resetlendiğine bir emin olun, BIOS'tan resetlemeyi deneyin. Bunu özellikle söylememin sebebi eğer anakartta bir arıza varsa mosfet arızası gibi OC de varsa bilgisayarda, mosfet çalışmadığı için OC de olduğu için işlemci üzerinden USB kanallarına güç gitmeyebilir, gücü o yüzden kesiyor olabilir, sadece ihtimaller üzerinden gittiğimiz için ben de olası şeyleri denettirmeye çalışıyorum sana. Muhtemelen anakartta mosfet arızası var, bilgisayar tamircileri o mosfetleri değiştiriyorlar, pahalı bir işlem değil diye biliyorum hatta arızalı mosfeti kendin bulabilirsen kendin de değiştirebilirsin hava ısıtmalı lehimin falan olması lazım
Neyse, PS2'de umarım çalışır, sanırım PS2'leri bu tarz durumlar için koymuşlar, daha düşük güç harcayan bir port sanırım, çalışması gerek diye düşünüyorum ama kesin bir şey söyleyemiyorum