Bilgisayar açık ama görüntü yok

pckullanıcı

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, bugün bilgisayarda internette gezerken ekran birden gitti check cable connection yazıyor monitör de, bilgisayar açık olmasına rağmen ekran yok. Monitörden ekran kartına gelen kabloyu değiştirdim, anakartın VGA girişine taktım, BIOS pilini, ekran kartını, RAM'i söktüm taktım yine aynı, yardımcı olur musunuz?

Selamünaleyküm, bugün bilgisayarda internette gezerken ekran birden gitti check cable connection yazıyor monitör de, bilgisayar açık olmasına rağmen ekran yok. Monitörden ekran kartına gelen kabloyu değiştirdim, anakartın VGA girişine taktım, BIOS pilini, ekran kartını, RAM'i söktüm taktım yine aynı, yardımcı olur musunuz?
Aynı sorunu yaşadım uyudum uyandım düzeldi. Tahminimce parlaklığı kıstığım için olmuştu. Parlaklığı yükselttim bir daha yaşamadım.

TV'ye veya baska bir goruntu cihazina takmayi denediniz mi?

TV'ye bağladım kasayı yine aynı görüntü yok.
TV'ye veya baska bir goruntu cihazina takmayi denediniz mi?

TV'ye bağladım kasayı yine aynı görüntü yok.
Ve aleykümselam kardeşim öncelikle ekran kartını çıkar ve işlemci grafik kartıyla açılışı dene, bakalım sorun ekran kartında mı?

İşlemci grafik kartında da aynı görüntü yok.

Bu durumda iki seçenek var biri BIOS çöküş yaşadı ikinci zor olan anakart arıza verdi, bence BIOS ani elektrik dalgalanması gibi bir şey olunca yazılım zarar gördü; Dual BIOS mu ve flash butonu var mı anakartta?

Usta kusura bakma ben fazla yazılımdan anlamıyorum benim anakartım ASUS M5A78L-M LX3 modeli yardımcı olur musun? Adw malwarebyte programını yükledim taramayı başlattım ekran gitti. Sağ ol çok teşekkür ederim.
PC açıldı ama açılışta böyle bir şey çıkıyor ve 15 saniye sonra kapanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200914_102752_425.jpg
    IMG_20200914_102752_425.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200914_102752_425.jpg
    IMG_20200914_102752_425.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı