Çözüldü Bilgisayar açıkken bip sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darkos59

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG 3600 MHZ
Ekran kartı
rtx 4060 8 gb
Anakart
a520m a pro
İşlemci
r5 5500
Bip sesi 1-2 gün önce başladı. Ses PC acılırken değil açıkken geliyor videosunu çektim. RAM cıkar tak yaptım yer değiştirdim düzelmiyor kasam sessiz içerisi sessiz o bip sesini duyunca kasayı tekmeleyesim geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bip sesi genelde RAM'den kaynaklıdır. RAM'leri 1-3 veya 2-4 slotlara taktığından emin ol.

Yine geçmezse sarı olan uçlarını az nemli bezle veya silgi ile silip tekrar takın
Sadece 2 girişim var silme işlemini şuan yapamam ama yarın deniyeceğim inşallah düzelir.

Bip sesi genelde RAM'den kaynaklıdır. RAM'leri 1-3 veya 2-4 slotlara taktığından emin ol.

Yine geçmezse sarı olan uçlarını az nemli bezle veya silgi ile silip tekrar takın
Dediğinizi yaptım ama ses hala devam ediyor. En son 2 sene once termal macunu değişmiştim işlemci boştayken 45-50 dereceleri görüyor belki ondan olabilir bugün termal macunu yenileyeceğim. Bazı forumlarda işlemci sıcaklığı ile alakalı olabileceğinide okumuştum.

Sorunu 3 günün ardından buldum her şeyi denemiştim ama fanlar aklıma gelmemişti. Bi ondekı fanların bağlantısını keseyim dedim cızırtı/bip sorunu ortadan kalktı.

Sadece 2 girişim var silme işlemini şuan yapamam ama yarın deniyeceğim inşallah düzelir.

Dediğinizi yaptım ama ses hala devam ediyor. En son 2 sene once termal macunu değişmiştim işlemci boştayken 45-50 dereceleri görüyor belki ondan olabilir bugün termal macunu yenileyeceğim. Bazı forumlarda işlemci sıcaklığı ile alakalı olabileceğinide okumuştum.

Sorunu 3 günün ardından buldum her şeyi denemiştim ama fanlar aklıma gelmemişti. Bi ondekı fanların bağlantısını keseyim dedim cızırtı/bip sorunu ortadan kalktı.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı