Bilgisayar acılarınız nedir?

UruxUs

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.

Bilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.
Gözlerimi kızartması, internet sorunları, düşük FPS.

İlk bilgisayar toplayışımda RX590'ı takarken "tak" diye bir ses geldi. PCI girişini kırdığımı sanarak öylece bıraktım ve başında boş boş oturdum. Sadece soketlerdeki korumayı kasanın kenarına takmışım o kadar. O da çıkarken öyle bir ses çıkarmış ve yere düşmüş. Bunu sinir krizi geçirmemek için 1 saat sonra fark ettim.

Bilgisayarıma Dual boot yapmaya çalışırken ana işletim sistemindeki dosyaları bozmuştum. Format atmamak için 2-3 saat uğraştım ve en sonunda Windows dosyalarını onararak sorunu çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı