vusalaliyev
Megapat
YouTube'da gördüm el kadar şey bilgisayarmış o nasıl oluyor. Ona ayrıca HDD mi takmak lazım ekran kartımı lazım detaylı anlatabilir misiniz?
.
Bundan bahsediyorum. Almak istersem kolayca bulur muyum modelleri var mi? Pahalı mı?
.
Bundan bahsediyorum. Almak istersem kolayca bulur muyum modelleri var mi? Pahalı mı?
.
Evet, 2de video oynatmak çok zor, 3 daha iyi her konuda, 4de varmış sanırım hatırlamıyorum şu an. Tek problemi işlemcisi çok ısınıyor zorlayınca. 99u görmüşleridi diye hatırlıyorum.Rasperry 1 2 3 var özellik farkımı var aralarında?
Rasperry 1 2 3 var özellik farkımı var aralarında?
Bana böyle ucuz kolay bulunabilinecek bir şey lazım önerdiğiniz var mı?
1080p video oynatmaya yetiyor mu acaba gücü ? Merak ettim bak.
Evet, 2de video oynatmak çok zor, 3 daha iyi her konuda. Tek problemi işlemcisi çok ısınıyor zorlayınca. 99u görmüşleridi diye hatırlıyorum.
Fakültedeki ana girişin televizyona bağlayıp, sınavlar hangi ders ne zaman haberler iş ilanları kulüp etkinlikleri gibi şeyler için ufak bir Windows uygulaması yazılmış onu yayınlıyorlar sürekli olarakKullanılacak bir bilgisayar değil internet işleri için bile uygun değildir gibi görünüyor. Almak bir fantezi gibi olur yani...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.