Küçük bilgisayar nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bundan bahsediyorum. Almak istersem kolayca bulur muyum modelleri var mi? Pahalı mı?

Bu seri üretime geçmedi diye biliyorum zaten video da Raspberry'den esinlenildigini söylüyorlar sam marketten falan Raspberry Pi alabilirsin. Banggood ya da Aliexpress'e de bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
Bundan bahsediyorum. Almak istersem kolayca bulur muyum modelleri var mi? Pahalı mı?

Bir sürü modeli var Intel'in j1800 işlemcili minik bir modeli de var bunun gibi. Piyasada dediğiniz çarşı pazar ise zor bulursunuz hatta bulamazsınız. İnternetten sipariş verebilirsiniz.

Bunlardan zor bulursunuz intel'in mini bilgisayarını deneyebilirsiniz.

.

Bilgisayar olarak kullanıma çok uygun değiller daha çok mekatronik için kullanılıyor. Sorunuza gelecek olursak raspberry pi alırsanız bir sd kart kullanmanız gerekecek.

1080p video oynatmaya yetiyor mu acaba gücü ? Merak ettim bak.
Rasperry 1 2 3 var özellik farkımı var aralarında?
Evet, 2de video oynatmak çok zor, 3 daha iyi her konuda, 4de varmış sanırım hatırlamıyorum şu an. Tek problemi işlemcisi çok ısınıyor zorlayınca. 99u görmüşleridi diye hatırlıyorum.

1080p video oynatmaya yetiyor mu acaba gücü ? Merak ettim bak.

Evet, 2de video oynatmak çok zor, 3 daha iyi her konuda. Tek problemi işlemcisi çok ısınıyor zorlayınca. 99u görmüşleridi diye hatırlıyorum.

Kullanılacak bir bilgisayar değil internet işleri için bile uygun değildir gibi görünüyor. Almak bir fantezi gibi olur yani...

Kullanılacak bir bilgisayar değil internet işleri için bile uygun değildir gibi görünüyor. Almak bir fantezi gibi olur yani...
Fakültedeki ana girişin televizyona bağlayıp, sınavlar hangi ders ne zaman haberler iş ilanları kulüp etkinlikleri gibi şeyler için ufak bir Windows uygulaması yazılmış onu yayınlıyorlar sürekli olarak :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı