Bilgisayar acılarınız nedir?

11 yıllık Casper laptop, (Laptop denilemeyecek kadar kötü.) klavye sorunlu, 120GB depolama, 60 Hz ekran, i5 2430M ve HD Graphics 3000.
Sorunları siz düşünün.

Aşşşş hocam kaç dolardı o ?
Hatırlamıyorum o zamanin kurunu sanirim 3.750 tl gibi bi rakama almıştım. Msi rtx 2070 tri frozr di kart
Peki garanti ile ilgili bir durum oldumu 2070in yanması hakkında ne yaptılar?
Garantiye gonderdigimde chip set arzasi dediler kartin kendisinden daha pahalıya geliyordu yaptirmadim. Turkiyede de yapan hic bir yeri bulamadim parca olarak satdim.
Hocam nası oldu o ya
Pci ekspres slotuna takilan wifi kartlardan almıştım vatandan fakat takinca çalışmadı ben de bilgisayar acikken direk yerinden söktüm ana kartın o da kisa devre yapip ekran kartin chipini yakmış

O wifi karti vatana geri iadeye götürdüğüm de ürün zaten teşirdi demişlerdi olan oldu diyip gectim gittim. Tam bunlar olurken 3000 serileri yeni çıkmıştı vatandan da 3080’ni 10.200 tl ye falan almıştım. Rtx tuf 3080 hatta kardeşim 3080 gereksiz 3070 al diye israr etmisti dinlememiştim iyi ki dinlememişim suan hepsi hayal oldu.

Şimdi herhangi bir sorunum yok her şey çok güzel fakat zamanında soğutma sistemini temizlemeye çalışırken HD 3870 X2 çöp etmiştim hala içim acır.

Yeni aldığım lenovo laptop'da hiç kullanamadan aldığım hata ile (çözümünün basit olduğunu,herhangi bir tamir gerekmediğini sonradan anladım), servisin bana 1800 lira ödeme çıkarması üzerine 1 ay windows kuramadağım zamanan en acı zamanımdı.

Tabi sonradan fat32 ntfs ile alakalı bişeydi ve halloldu

Şuan da sık sık yaşadığım elimin çok terlemesinden ötürü laptopun touchpadini kullandığımda hissettiğim o garip hissiyat ve parmaklarımın kaymaması

Depolama alanım ve internetimin yetersizliği beni mahvediyor.

Hard disk yavaşlığı. Yakın zamana kadar WD5000AADS kodlu diski kullanmaktaydım. Canlı ders olayları yeni çıkmıştı, benim disk bozuktu. 2. el olarak acilen idare etmelik edinmiştim bu diski. O kadar yavaştı ki anlatamam. Kendisini direkt dünyanın en yavaş diski olarak ilan ettim. O diski kullanacağıma gider Turbox HDD (olsaydı) kullanırdım daha iyi. Bir klasörü 30 saniyede açıyordu. Bana satan adama bunlardan bahsetmeyip temiz diye sattığı için her gün, her klasör açışımda saydırdım biraz. Kurtuldum Allah'a şükür ondan. Fakat şuan kullandığım disk de pek iyi sayılmaz. Ama o lanet diskten 1000 kat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…