Bilgisayar acılarınız nedir?

Keşke bilgisayarın halini size video olarak gönderebilsem her gün sinir krizi geçiriyorum bir şeye sağ tık bile yapamıyorum hemen Windows gezgini yanıt vermiyor diyor sonra bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bozulacak diye her şeyi klavyeden yapmaya başladım.

Bilgisayara tamirciye klavyesi bozuktu tamirci tamir ederken bilgisayarı bozdu bilgisayarını parçasını aldı ve 50 liraya bilgisayar sattı sattığı bilgisayar bozuktu onu yaptirmaya gittim klavyesini bozdu bilgisayara şifre eklenmişti şifreyi tamirci vermişti ama yazarken klavye yazmiyodu ve bunlara ben para ödedim

Limosed birinede olmuştu hayvan gibi bilgisayarda çok ısınıyo bilgisayar kapanıyo kendi kendine ve daha ne var limosed nereden almıştın ozaman bilgisayarı

Yıl 2000 yeni pc toplamışımdır. Windows98 kurulmuş Windows ilk defa açılıyordur.

Driver yüklemek için Bilgisayarım'a tıklamamla beraber mavi ekran gelmiştir. İşte o yıkıldığım andır. Çünkü RAM'lerin arızalı olduğunu nettir :D

Dosya Ekleri

• bill-gates-microsoft[1].gif
    bill-gates-microsoft[1].gif
    1,5 MB · Görüntüleme: 35
Tonla para verip aldığım bilgisayarın aşırı ısınma sorunu olduğu için LoL ve Valorant dışında hiçbir oyun oynayamamam. Tahmin edin hangi laptop?

MSI GF serisi.
Bilgisayar acılarınız nelerdir? Ben birkaç tane diyeyim; 32 Bit sistem kullanmak, laptopların diz yakması, sistem toplarken ter damlaması veya yaralanma, ölü pikseller, yavaş disk (çok kanser eder), düşük internet hızı ve ping, boyun ağrıları ve en lanet olası sorun olarak düşük FPS.

1 ay daha bekleyip 1650 Ti laptop almamak...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı