Bilgisayar açıldığında %100 CPU kullanımı

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda %100 CPU kullanımına geçiyor. Fanlar sürekli yüksek çalıştığında fark ettim görev yöneticisin programların yüzdelik kısmı bu şekilde. Yardımcı olur musunuz?

Sistem Özellikleri
RTX 2070
i5 9600k 4.9 OC
16 GB RAM 3200 MHZ OC.
Windows 10

hata.jpg

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    hata.jpg
    359,4 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda %100 CPU kullanımına geçiyor. Fanlar sürekli yüksek çalıştığında fark ettim görev yöneticisin programların yüzdelik kısmı bu şekilde. Yardımcı olur musunuz?

Sistem Özellikleri
RTX 2070
i5 9600k 4.9 OC
16 GB RAM 3200 MHZ OC.
Windows 10

Eki Görüntüle 1545496
Bana sistemde virüs var gibi geldi. Kaspersky ile tam tarama yapın.

Tamamdır arkadaşlar anti virüs programı kurup tarama yapayım. CCXProces.exe diye Adobe'nin arka planda çalışan uyguluması vardı, sildim şu an PC yeniden başlattım düzeldi gibi. Bir de Kaspersky ile tarama yapayım.

Tamamdır arkadaşlar anti virüs programı kurup tarama yapayım. CCXProces.exe diye Adobe'nin arka planda çalışan uyguluması vardı, sildim şu an PC yeniden başlattım düzeldi gibi. Bir de Kaspersky ile tarama yapayım.
Tamam o zaman virüsten pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ancak genede bakmakta fayda var tabi. Görev yöneticisinde başlangıçtaki programlari kapatırsanız adobe gibi programlar açılmayacağından dolayı artık başlangıçta yüksek işlemci sorunu yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı