Bilgisayar açıldığında CMD penceresi 4-5 kere açılıyor

Sorun yüksek ihtimalle Windows kaynaklı çünkü çoğu kişiden aynı şikayeti duyuyorum. Bazı günler bende de oluyor, oyun oynarken masaüstüne atıyor. Güncelleme geldi ve kısmen çözüldü gibi. Siz yine de başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakarak bir deneme yapabilirsiniz. Genellikle Edge, Chrome vb. uygulamalar güncelleme yapıyor.

Sorun yüksek ihtimalle Windows kaynaklı çünkü çoğu kişiden aynı şikayeti duyuyorum. Bazı günler bende de oluyor, oyun oynarken masaüstüne atıyor. Güncelleme geldi ve kısmen çözüldü gibi. Siz yine de başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakarak bir deneme yapabilirsiniz. Genellikle Edge, Chrome vb. uygulamalar güncelleme yapıyor.
Hocam eski sürümlerde yok 20H2 modlanmış sistemdeyim ben. Ben yeni sürümlerde yaşıyordum eskiye geçince çözüldü.

Yeni sürümlerde var, ben de virüsten vs. şüphelenmiştim ama güncelleme gelince azaldı bu durum.
Hocam yeni sürümlerde de var galiba da Windows 10'un yeni sürümlerinde var sadece. 11'de hala aynı hata var. Onun dışında dediğim gibi eski sürümlerde de bulunmuyor bu hata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı