Bilgisayar açıldığında CMD'yle rastgele bir virüs açılıyor

ahmet134

Decapat
Daha fazla  
Zamanında indirdiğim bir program yüzünden bilgisayarımı artık her açtığımda CMD'yle birlikte rastgele bir website açan tahminimce bir trojan ya da trojware virüsü ancak kendisi ne Windows Defender'la ne de diğer virüs programlarıyla bulunamıyor. İlk denememde bulduğum bir şeyse kayıt defterinde çalıştır klasöründe bir komutla açmasıydı ama komutu silmeme rağmen hala CMD'yle bir site açmaya devam ediyor.

aslında şimdi baktım da kali linux dosyalarını da virüs olarak alıyor
Hack araçlarından olabilir.Normal.
bilgisayarım 5 yıllık ve bu 5 yılda bir sürü oyun oynamak istedim ama param yoktu
Anladım O zaman Kaspersky,MBAM, Hitmanpro ile tarayın sonra Kaspersky Rescue disk ile tarama yapın bunlar problemlerinizi çözer.

bilgisayarım 5 yıllık ve bu 5 yılda bir sürü oyun oynamak istedim ama param yoktu

evet korsan oyun oynamam kötü bir şey olabilir ama 1 oyuna 300 tl ödeyemem ya
Maalesef günümüz şartlarında evet hiç kolay değil. Ama gerek oyun hileleri olsun gerek indirdiğimiz dosyaların içinde olan şeyler vs. sıkıntı çıkartabiliyor zaman zaman

Windows 10'a bile bu kadar yapışabilen bir virüs nasıl bulaştırdınız valla tebrik ederim, zamanında sality virüsü vardı onun kadar hırpalamış sistemi resmen 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı