Bilgisayar açıldıktan 15-20 dakika sonra görüntü gidiyor

Arkadaşlar dünden beri bir sıkıntı yoktu şimdi gene birden no singal hatası dedi gitti kasa açık reset atayım dedim PC'ye attım bu sefer açılırken no singal dedi sonra bir daha reset atınca geldi arada bir oluyor bu yani ne yapmam gerekiyor kesin monitor ile alakası var ise ona göre bir şey yapalım kesinlikle monitor ile mi alakalı bu?
Edit: Mesajı yazdıktan sonra bir daha no Signal dedi kafayı yiyeceğim :D

Arkadaşlar dünden beri bir sıkıntı yoktu şimdi gene birden no singal hatası dedi gitti kasa açık reset atayım dedim PC'ye attım bu sefer açılırken no singal dedi sonra bir daha reset atınca geldi arada bir oluyor bu yani ne yapmam gerekiyor kesin monitor ile alakası var ise ona göre bir şey yapalım kesinlikle monitor ile mi alakalı bu?
Edit: Mesajı yazdıktan sonra bir daha no Signal dedi kafayı yiyeceğim :D
hdmi la ilgilidir bir ihtimal kablo değiştir

HDMI kullanmıyorum dönüştürücü kullanıyorum.

Onlada ilgili olabilir yani aslında şu an sıkıntılı olma ihtimali olan 3 şey var 1: RAM(ki ben olmasına ihtimal dahi vermiyorum öylesine yazdım)2: Monitör yani bu da aslında sıkıntılı olma ihtimali düşük 10000 de bir olacak bir olay belki de çünkü no Signal veriyor 3: Bağlayıcı en muhtemel şey bu bağladığın aleti değiştirirsen sorununun çözüleceğine %80 eminim.

HDMI kullanmıyorum dönüştürücü kullanıyorum.
Arkadaşın dediği gibi kablodan veya dönüştürücüden kaynaklı olabilir. Diğer seçenek ise muhtemelen Monitörden kaynaklı bir sorun. Dediğim gibi televizyon gibi ekrana bilgisayarı bağlayıp test edin. Daha net ortaya çıkar sorun.

Arkadaşın dediği gibi kablodan veya dönüştürücüden kaynaklı olabilir. Diğer seçenek ise muhtemelen monitörden kaynaklı bir sorun. Dediğim gibi televizyon gibi ekrana bilgisayarı bağlayıp test edin. Daha net ortaya çıkar sorun.

Hocam dediğiniz deneyeceğim fakat sorun kesinlikle monitor veya dönüştürücü değil mi? Ona göre monitor almaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı