Bilgisayar açıldıktan sonra görüntü gidiyor

Furkan154

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Son 3 gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 dakika sonra display no signal veriyor o sırada bilgisayar açık arka planda oyun veya YouTube çalışıyor resetledikten sonra sıkıntısız devam ediyorum bilgisayarı kapattıktan sonra bir süre açmayıp açtıktan sonra yine aynısı yapıyor çözebilecek yardımcı olabilecek var mı?
Sistem.
ASUS X470F ROG Gaming anakart.
ASUS ROG 3090.
Ryzen 5800x3D.

Yani bilgisayar açılıyor hepsi sorunsuz monitörler de ardından mesela YouTube'a giriyorum 2 3 dakika geçmeden no signal veriyor ardından reset attığımda uzun bir süre kapalı tuttuktan sonra PC açtığımda yine bunu veriyor yani benim sorun tamamen bu.

Ekran kartı ısısını kontrol et, daha sonra sürücüleri kontrol et. Sürücülere müdhale yaparken tüm işlem bitene kadar 2. monitör sökülü olsun, en son onu tak.

Ekran kartı ısısını kontrol et, daha sonra sürücüleri kontrol et. Sürücülere müdhale yaparken tüm işlem bitene kadar 2. monitör sökülü olsun, en son onu tak.
Denicem hepsini şimdi ram sök tak yaptım ondan kaynaklıysa yarın belli olur yine aynı hata verirse sürücüleri dediğin gibi eskiye çekip güncellerim ikinci monitörü söküp peki donanımsal bir problem olabilir mi sence yani olduğunu düşünmüyorum ama kafamı kurcalıyor

Deneyeceğim hepsini şimdi RAM sök tak yaptım ondan kaynaklıysa yarın belli olur yine aynı hata verirse sürücüleri dediğin gibi eskiye çekip güncellerim ikinci monitörü söküp peki donanımsal bir problem olabilir mi sence yani olduğunu düşünmüyorum ama kafamı kurcalıyor.

Zannetmiyorum. Çoklu monitör böyle sıkıntılar yaratıyor, ben çok yaşadım. Siz adım adım ilerleyin bir yerde sorunu bulacaksınızdır.

Merhaba arkadaşlar. Son 3 gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 dakika sonra display no signal veriyor o sırada bilgisayar açık arka planda oyun veya YouTube çalışıyor resetledikten sonra sıkıntısız devam ediyorum bilgisayarı kapattıktan sonra bir süre açmayıp açtıktan sonra yine aynısı yapıyor çözebilecek yardımcı olabilecek var mı?
Sistem.
ASUS X470F ROG Gaming anakart.
ASUS ROG 3090.
Ryzen 5800x3D.

Hocam AMD ekran kartında kronik sorun bende monitöre taktigim kabloyu (HDMI VGA ) kasaya kasada takılı olan kabloyu da monitöre bağlayinca görüntü geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı