Poppy Playtime
Femtopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açınca antivirüs uygulamam olan Avast otomatik çalışıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim yöntemi uygulayın. Sizde de kapanır.Bende de aynısı oluyor antivirüs yerine Opera GX açılıyor.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açınca antivirüs uygulamam olan Avast otomatik çalışıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Dostum denedim zaten ama Erişim reddedildi (Access denied) diyor kapanmıyorİlk öne görev yöneticisi açıyorsun. Sonra başlangıç kısmına tıklıyorsun orada Avast var. Bir tuş ile kapatıyorsun ve açılmıyor.
Dediğim yöntemi uygulayın. Sizde de kapanır.
D
Dostum denedim zaten ama Erişim reddedildi (Access denied) diyor kapanmıyor
Bende de aynısı oluyor antivirüs yerine Opera GX açılıyor.
![]()
Windows Başlangıç Programları Ekleme ve Kaldırma - bubilgi.net
Windows başlangıcında çok fazla programın çalışması sisteminizin açılış süresini uzatabilir. Ayrıca arada sırada kullandığınız, her zaman ihtiyaç duymadığınız programların windows açılışında otomatik olarak çalışması çok mantıklı değildir. Örneğin sürekli kullanmadığım halde Skype her windows...bubilgi.net
Klavye de CTRL + SHIFT + ESC tuşlarına basarak başlatma seçeneklerini açabilirsiniz orda açılmasını istemediğiniz programa sağ tıklayarak devredışı bırak diyerek bunu engelleyebilirsiniz. Veya bazı programların kendi ayarlar menüsünde de çalışırken başlat gibi seçenekler var onları da devredışı bırakabilirsiniz.
D
Dostum denedim zaten ama Erişim reddedildi (Access denied) diyor kapanmıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.