Educemy
Hectopat
Daha fazla  

Bugün fark ettim PC açılınca otomatik boktan site açılıyor bazen CS2 kumar sitesi bazen başka bir şey bazen de öyle yönlendirip duruyor.
Regeditten baktım emirb (bilgisayarın ismi) diye bir dosya var PC başlatılınca açılanlar kısmında açıklaması da "explorer.exe Page Redirection"
Ben virüsün bu olduğunu explorer.exe yazısının da kullanıcının korkup silmemesi için konulduğunu düşünüyorum bunu mu silmeliyim yanlış bir şey yapmam değil mi?
Page redirection yazmış ""dongdonger.org"" yazıyor normalde.
Siteyi Google'da arattım virüsmüş sileyim değil mi dosyayı?

Regeditten baktım emirb (bilgisayarın ismi) diye bir dosya var PC başlatılınca açılanlar kısmında açıklaması da "explorer.exe Page Redirection"
Ben virüsün bu olduğunu explorer.exe yazısının da kullanıcının korkup silmemesi için konulduğunu düşünüyorum bunu mu silmeliyim yanlış bir şey yapmam değil mi?
Bugün fark ettim PC açılınca otomatik boktan site açılıyor bazen CS2 kumar sitesi bazen başka bir şey bazen de öyle yönlendirip duruyor.
Regeditten baktım emirb(bilgisayarın ismi) diye bir dosya var PC başlatılınca açılanlar kısmında açıklaması da "explorer.exe Page Redirection"
Page redirection yazmış ""dongdonger.org"" yazıyor normalde.
Siteyi Google'da arattım virüsmüş sileyim değil mi dosyayı?

Son düzenleyen: Moderatör: