Bilgisayar açılınca bütün internet yavaşlıyor

türkaythebabo

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım modeme Ethernet kablosuyla bağlı.
Bilgisayarı başlatmadan önce hız testi yaptığımda ping 10, download 10 geliyor.
Fakat bilgisayarı başlatıp hız testi yaptığımda ping 900 ve download 0.5 geliyor.
Bir çözüm önerisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'nin ağ kullanımını takip et, görev yöneticisine bak bakalım nedir bu denli interneti kullanan şey. Aklıma direk istenmeyen yazılımlar geliyor (virüs). Crack'li oyun kullanıyor musun, Windows'un orijinal mi mesela,değilse ne ile etkinleştirdin?

Bilgisayarım modeme Ethernet kablosuyla bağlı.
Bilgisayarı başlatmadan önce hız testi yaptığımda ping 10, download 10 geliyor.
Fakat bilgisayarı başlatıp hız testi yaptığımda ping 900 ve download 0.5 geliyor.
Bir çözüm önerisi olan var mıdır?
Her seferinde mi öyle? Belki indirme yapıyordur bilgisayar.

Windows Ayaları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Teslim İyileştirme > Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver.
Bu ayarı kapatmayı deneyin.

Modeminiz nedir hocam?
Türk Telekom

PC'nin ağ kullanımını takip et, görev yöneticisine bak bakalım nedir bu denli interneti kullanan şey. Aklıma direk istenmeyen yazılımlar geliyor (virüs). Crack'li oyun kullanıyor musun, Windows'un orijinal mi mesela,değilse ne ile etkinleştirdin?
crackli oyun asla indirmem virüs yok bilgisayarda en iyi antivirüs uygulamaları kullanıyorum ve windows orjinal

Her seferinde mi öyle? Belki indirme yapıyordur bilgisayar.
gtayı indirmeden önce bi sıkıntı yoktu gtayı indirince böyle oldu ve her seferinde böyle

Windows Ayaları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Teslim İyileştirme > Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver.
Bu ayarı kapatmayı deneyin.
hocam ww11 kullanıyorum :)

Arkada windows steam vs güncelleme yapıyor mu kontrol ettiniz mi? Ayrıca ctrl+shift+esc performans kısmında ağı hangi uygulama kullanıyor bakabilirsiniz.

hocam ww11 kullanıyorum :)
İsminizin altında Windows 10 yazıyordu ona göre yazdım kusura bakmayın. Glasswire gibi bir trafik yazılımından bilgisayarınız açıkken ağ trafiğini incelemenizi ve yoğunluğun nerede olduğunu tespit etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı