Bilgisayar Açılınca CMD Ekranı Gelip Gidiyor

hayxa

Decapat
Bilgisayar açılıyor, masaüstü geldikten sonra 3 tane CMD geliyor ve ışık hızıyla yok oluyorlar. Bunun sebebi nedir?
Avast bir virüs vesaire saptamadı.

İntel sürücüsü kurulduysa onun öyle bir denetleme mekanizması var. Onun dışında veri vermediğinizden bir şey söyleyemem. Şuan cmd gelmemesi çözüldü anlamına gelmez virüsün aktif olduğu anlamına da gelebilir. Çözüldüğüne inanıyorsanız siz bilirsiniz.

İntel sürücüsü kurulduysa onun öyle bir denetleme mekanizması var. Onun dışında veri vermediğinizden bir şey söyleyemem. Şuan cmd gelmemesi çözüldü anlamına gelmez virüsün aktif olduğu anlamına da gelebilir. Çözüldüğüne inanıyorsanız siz bilirsiniz.
Virüs programlarıyla bilgisayarı bir kaç kez tarattım hiç biri birşey bulamadı. Cmd'lerin üstüne system32 vesaire yazıyordu sistemle alakalı bir şey olamaz mı?

Başlangıç sekmesinde ki programların hepsini iptal etmek de çözüm olabilirdi. Neyse ki sorununuz çözülmüş. Geçmiş olsun.

Bana da geliyor bazen yazı yazmıyor bazen "system32" gibi yazılar gösterip çıkıyor çözümünü paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana da geliyor bazen yazı yazmıyor bazen "system 32" gibi yazılar gösterip çıkıyor çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
Yukarıda verilen cevapları siz de uygulayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı