Çözdüğünüzün açıklaması nerede? Ne yaptıktan sonra çözüldü ve açılan dosyalar ne idi?Sorunu çözdüm
Kendiliğinden çözüldü sanırım, 3 4 defa açılışta gelip gittiler bir daha karşılaşmadım yaptığım bir işlem yok.Çözdüğünüzün açıklaması nerede? Ne yaptıktan sonra çözüldü ve açılan dosyalar ne idi?
Virüs programlarıyla bilgisayarı bir kaç kez tarattım hiç biri birşey bulamadı. Cmd'lerin üstüne system32 vesaire yazıyordu sistemle alakalı bir şey olamaz mı?İntel sürücüsü kurulduysa onun öyle bir denetleme mekanizması var. Onun dışında veri vermediğinizden bir şey söyleyemem. Şuan cmd gelmemesi çözüldü anlamına gelmez virüsün aktif olduğu anlamına da gelebilir. Çözüldüğüne inanıyorsanız siz bilirsiniz.
Olabilir.Cmd'lerin üstüne system32 vesaire yazıyordu sistemle alakalı bir şey olamaz mı?
Hangi virüs programları?Virüs programlarıyla bilgisayarı bir kaç kez tarattım hiç biri birşey bulamadı.
Yukarıda verilen cevapları siz de uygulayın.bana da geliyor bazen yazı yazmıyor bazen "system 32" gibi yazılar gösterip çıkıyor çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.