Bilgisayar Açılınca CMD Ekranı Gelip Gidiyor

hayxa

Decapat
Bilgisayar açılıyor, masaüstü geldikten sonra 3 tane CMD geliyor ve ışık hızıyla yok oluyorlar. Bunun sebebi nedir?
Avast bir virüs vesaire saptamadı.

Bilgisayar açılıyor, masaüstü geldikten sonra 3 tane CMD geliyor ve ışık hızıyla yok oluyorlar. Bunun sebebi nedir?
Avast bir virüs vesaire saptamadı.
Görev yöneticisini açın. Başlangıç sekmesinde CMD varsa kapatın.

Ekran kartı sürücüsü ya da ekran kartı programı ile de alakalı olabilir mesela bende ATI Radeon HD 4300/4500 var. Ekran kartı programı Catalyst'i yükledikten sonra her sistemi tekrar açışımda CMD ekranı gelir birkaç saniye durur sonra gider.

Eski amd kartlarda olabiliyor, kurulumdaki ek programlardan birinden oluyor. Msconfig başlangıçtan kapatabilirsin.
Ekran kartım amd değil sanırım bununla ilgili değil.
Görev yöneticisini açın. Başlangıç sekmesinde CMD varsa kapatın.
Başlangıç sekmesinde bulunmuyor.
Ekran kartı sürücüsü ya da ekran kartı programı ile de alakalı olabilir mesela bende ATI Radeon HD 4300/4500 var. Ekran kartı programı Catalyst'i yükledikten sonra her sistemi tekrar açışımda CMD ekranı gelir birkaç saniye durur sonra gider.
Birkaç saniye değil aşırı hızlı gelip gidiyor üzerinde windows system 32 vesaire yazıyor ama tam göremiyorum başka bir sebepten ötürü olma ihtimali yok mu?

Ekran kartım amd değil sanırım bununla ilgili değil.

Başlangıç sekmesinde bulunmuyor.

Birkaç saniye değil aşırı hızlı gelip gidiyor üzerinde windows system 32 vesaire yazıyor ama tam göremiyorum başka bir sebepten ötürü olma ihtimali yok mu?
Bende de oldu, bilgisayar değiştirdim yine oluyor. Bir sıkıntı olduğunu hiç görmedim. İş için vs. kullandığınız program varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Bende de oldu, bilgisayar değiştirdim yine oluyor. Bir sıkıntı olduğunu hiç görmedim. İş için vs. kullandığınız program varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
Daha önce olmadığı için şaşırttı, iş için kullandığım bir program da yok ama sıkıntı yaratmayacaksa problem olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı