Sorunu daha iyi açıklar mısın? 90 dereceye pat diye çıkamaz.Bu sorun neden var sizce? 90 dereceye çıkıyor.
Bilgisayarı açıyorum 10 saniye sonra felan kapanıyo yani bu süre içerisinde sıcaklık 70 oluyo 90 oluyoSorunu daha iyi açıklar mısın? 90 dereceye pat diye çıkamaz.
Nasıl ölçüyorsun?
İşlemcin nedir? OnBoard destekliyor mu?Bilgisayarı açıyorum 10 saniye sonra felan kapanıyo yani bu süre içerisinde sıcaklık 70 oluyo 90 oluyo
İntel i3 10100fİşlemcin nedir? OnBoard destekliyor mu?
Bilgisayar çalışdıgında anakartta sarı ışık yanıyo dram ismi var sonra geri gidiyoAynı olay bende yaşamıştım çok önceden ekran kartım yandığını o zaman öğrenmiştim Max 3 dk çalışıyor ve hiçbir şey yaptırmıyordu. Geçmiş olsun ekran kartınız ya da işlemciniz yanmış olabilir.
Bios overclok ayalarıyla oynamıştı kuzenim onda bu yana fanları hep hızlı çalışıyorBilgisayar çalışdıgında anakartta sarı ışık yanıyo dram ismi var sonra geri gidiyo
Bilgisayar çalışdıgında anakartta sarı ışık yanıyor DRAM ismi var sonra geri gidiyor.
BIOS overclock ayalarıyla oynamıştı kuzenim onda bu yana fanları hep hızlı çalışıyor.
Peki çözümü yokmu hiç bios güncellesem düzelirmi yada yeni bir ram alsamEğer ki overclock u yanlış yaptıysa bozulmuş olma ihtimali yüksek öyle biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.