Bilgisayar açılınca neden CMD açılıyor?

Hayır korsan yazılım yok. Zararlı olduğunu sanmıyorum ama Google'dan indirdiğim sadece GoodbyeDPI, Opera GX, birkaç görsel, mullvad VPN var.

Eki Görüntüle 2366676

Terminal var ama devre dışı bırakılmış hocam onun dışındakiler de korsan yazılım değil diye biliyorum.
Hocam o uygulamaların nerdeyse hepsini devredışı bırakın bir işe yaramıyor. Lightshot ve wallpaper32 sanırım çalışması gerekenler ama kalanına hiçbir gerek yok. Birde RtkAudUService64 ile SecurityHealthSystray kalabilir.

Format at hocam çözümü bulana kadar 10 kere format atarsın. Ayrıca bazen bazı kullanıcılarda da oluyor. Virüs değil ama formatla kurtulursun.

İlk adımda hemen format önerilmesi çok yanlış, sistemde önemli dosyan yoktur uğraşamam dersin atarsın format ama önemli dosyaları, fotoğrafları olan insanlarda var böyle düşünmek gerekiyor. Anti-Virüs'ler ile tarama yaptıktan sonra eğer isterse format atmalı.

Hocam bilgisayarda önemli bir belge fotoğraf vb. yok, ancak bilgisizliğime yorun. Masaüstü bilgisayarlarda format atınca Windows gidiyor mu veya kaybedeceğim kendi belgelerim dışında önemli bir şey olur mu?

Goodbydpı servis modu vardı sanırım başlangıçta çalıştırmak için o olabilir. Onun dışında benzer bir problem oyun oynarken bende de oluyordu formatla düzeltebildim. Ek olarak Microsoft Edge WebView2 başlangıçta CMD açıyor diye duymuştum ondan kaynaklıda olabilir.

Hocam VPN frimanızı beğenmedim pek ondan olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı