- Makaleler
- 19
@PuselMert Kullandığın korsan-warez yazılım olabilir. Veya girdiğin site. Dediklerimi yaptıktan sonra bilgisayarında olan Avast! ile de tarama yapabilirsin.
Desene eba virüs bulaştırıyorAvast sildirip Malwarebytes yükletmeye çalışıyorsun. Bari ESET, Norton vb. öner. Adamın bilgisayarını tehlikeye atıyorsun. Bunlar deneme yanılma yöntemiyle olacak şeyler değil. Malwarebytes antimalware yazılımıdır ve virüslere karşı koruması olsa da Avast'ın koruması ve veritabanı daha güçlüdür.
İndirmedim diyemezsiniz. Girdiğiniz her sitede sitenin dosyaları indirilir ve hızlı yüklenmesi adına ön bellekte tutulur. Siteye girmenizle veya gelen bir e-postayı açmanızla, hatta Google'da bir şey aratmakla veya online bir oyuna girmekle zararlı bulaşabilir.
Futbol takımı gibi antivirüs tutmayı bırak. Avast aralarında en eskisi ve en kalitelisidir. Yapılan test sonuçlarını gördük. Gerçek zamanlı koruması Kaspersky'ten daha iyi. Virüs bulaştıktan sonra Avast yükleyip tararsan tabii bulma ihtimali düşer. Ben taraması iyi demedim.Avast bilgisayarı ceza almamak için küfür etmiyorum, başka bir işe yaramıyor. Tartışmayı kapatalım artık?
Dediğinizde haklısınız fakat eski bilgisayarlar için avast değil tüm antivirüsler ölüm gibi yavaşlatıyor ramleri maalesefFutbol takımı gibi antivirüs tutmayı bırak. Avast aralarında en eskisi ve en kalitelisidir. Yapılan test sonuçlarını gördük. Gerçek zamanlı koruması Kaspersky'ten daha iyi. Virüs bulaştıktan sonra Avast yükleyip tararsan tabii bulma ihtimali düşer. Ben taraması iyi demedim.
"EğeĞE Avast bilgisayarı bitiriyo moruq"
Eki Görüntüle 831608
Futbol takımı gibi antivirüs tutmayı bırak. Avast aralarında en eskisi ve en kalitelisidir. Yapılan test sonuçlarını gördük. Gerçek zamanlı koruması Kaspersky'ten daha iyi. Virüs bulaştıktan sonra Avast yükleyip tararsan tabii bulma ihtimali düşer. Ben taraması iyi demedim.
"EğeĞE Avast bilgisayarı bitiriyor moruq"
Eki Görüntüle 831608
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GBSistem özelliklerinizi atar mısınız, hayvan gibi bir sisteme sahipsiniz normal az kullanması.
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
i5 7400 3.00 GHz
16 GB RAM DDR4.
Evet sistem biraz iyi ama telefonda da Avast kullanıyorum. Onun özellikleri biraz düşük, onda da bir performans sorunu yaşamadım. Kullanım yüzdesine değil, kullanılan MBlara bakın. Maalesef kötü bilgisayarlarda çoğu antivirüs performans düşürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.