Bilgisayar acilir gibi olup açılmıyor

Batuhan48

Centipat
Merhabalar bilgisayarim güç tuşuna basinca acilmiyor tepki vermiyor fişi çıkarıp takinca acilir gibi olup kapanıyor RAM'leri yer degistirdim tek slota dusurdum yer degistirdim HDD baglantilarini soktum farkli PSU denedim olmadi sonrasinda uzay baglanti yapip deneyeyim dedim fisi takinca direkt fanlar donmeye basladi ama tepki yok, kisa devre ile baslatmaya calistim yine ise yaramadi termal macun yeni anakart PSU yeni daha 2 ay oldu galiba sorun anakart da yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarim güç tuşuna basinca acilmiyor tepki vermiyor fişi çıkarıp takinca acilir gibi olup kapanıyor RAM'leri yer degistirdim tek slota dusurdum yer degistirdim HDD baglantilarini soktum farkli PSU denedim olmadi sonrasinda uzay baglanti yapip deneyeyim dedim fisi takinca direkt fanlar donmeye basladi ama tepki yok, kisa devre ile baslatmaya calistim yine ise yaramadi termal macun yeni anakart PSU yeni daha 2 ay oldu galiba sorun anakart da yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcide temazsızlık olabilir ilk onu kontrol edin güzelce çıkarıp yerine takın pinlerin kontrol edin işlemcinin. PSU sorun olabilir ana kartda olsa sistem komple çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı