Power düğmesine basınca fan döner gibi olup bilgisayar açılmıyor

Arkadaşlar iki farklı bilgisayarim var yükseltme vidalari takılı. Psu ve ekran kartında sorun yokmuş denedim. Elimde 3farkli ram var ddr4. Hepsini denesemde calismiyor anakartin güney köprüsünden bir saliselik cizirti gelip psu fani duruyor işlemci fani hiç tepki vermiyor.kablo bağlantilarim doğru.Anakarti sıfır aldım daha bir hafta ya oldu ya olmadı...
Ellemeden kasaya toplayıp garantinin yolunu tutalım...

Tabiki atabilirim ne atayim buraya yükleyebiliyor muyum yada özelden mi atayim. Bu arada evde topraklama hattı yok.. priz açıkken bir işlem yaptiysam belki kisa devre yapmistir
Buradan da atabilirsiniz. Sosyal medyadan da. Sizin seçiminiz.

Facebook Profile Direct: Alpaslan Enes Ülger

Bence kurcalamanın bir anlamı yok, anakartı iade etmeye çalışın.
Resmi distribütörden almıştım tekramarket n11 üzerinden sorun çıkarmazlar umarım. Tam oyun bilgisayari kurdum derken... Yedek bilgisayarimda intel g4400 onboard ekran kartını kullaniyorum şu an farklı bi psu ile onu acayim dedim ondada görüntü gelmiyor fanlar dönüyor.ramleri bozdu heralde bu anakart

Bence daha fazla kurcalamayın, bilen birine danışmakta fayda var. Böyle soru cevapla bir yere varılacağını düşünmüyorum. İadelerde sorun her zaman çıkar hele ki ürün bozuksa, ama bence burada sizin vereceğiniz detaylar etkili olacak. Ben anakartla kasa kasa gezdim derseniz sorun olacaktır 😅.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı