denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 İşlemciyi değiştirdim ve bilgisayarı açmaya çalıştım bilgisayardan 3 tane bip sesi çıktı ve üçer üçer susmadan ses çıkarıyor anakart DH55hc işlemci Xeon X3440 RAM'lere internette gördüğüm her şeyi yaptım hiçbir şey değişmedi bilen birisi var mı?
İşlemciyi değiştirdim ve bilgisayarı açmaya çalıştım bilgisayardan 3 tane bip sesi çıktı ve üçer üçer susmadan ses çıkarıyor anakart DH55hc işlemci Xeon X3440 RAM'lere internette gördüğüm her şeyi yaptım hiçbir şey değişmedi bilen birisi var mı?
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 6 Ocak 2021 #11 denizcetinkaya dedi: hayır veriyordu başka ram taktım yine veriyor bi değişim yok Genişletmek için tıkla... İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak. Artı 0 Eksi
denizcetinkaya dedi: hayır veriyordu başka ram taktım yine veriyor bi değişim yok Genişletmek için tıkla... İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak.
KS KS denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Yahya Nuroğlu dedi: RAM'în 800 MHz olduğundan dolayı bu sıkıntının çıktığını sanmam. İşlemciniz destekliyor. Genişletmek için tıkla... eskiden böyle bi sorun yoktu işlemciyi değiştim ve hiç açılmamaya başladı bu sorun geldi başıma Furkan Konca dedi: İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu dedi: RAM'în 800 MHz olduğundan dolayı bu sıkıntının çıktığını sanmam. İşlemciniz destekliyor. Genişletmek için tıkla... eskiden böyle bi sorun yoktu işlemciyi değiştim ve hiç açılmamaya başladı bu sorun geldi başıma Furkan Konca dedi: İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim
whoisfirat Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 538 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #13 denizcetinkaya dedi: eskiden böyle bi sorun yoktu işlemciyi değiştim ve hiç açılmamaya başladı bu sorun geldi başıma deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Eski işlemciyi geri tak. Belki işlemcin ramleri desteklemiyordur. Artı 1 Eksi
denizcetinkaya dedi: eskiden böyle bi sorun yoktu işlemciyi değiştim ve hiç açılmamaya başladı bu sorun geldi başıma deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Eski işlemciyi geri tak. Belki işlemcin ramleri desteklemiyordur.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ocak 2021 #14 RAM arızası. RAM'lerin ucunu silgiyle silin. Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Ocak 2021 #15 379401 dedi: RAM arızası. RAM'lerin ucunu silgiyle silin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş denemiş. Artı 0 Eksi
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ocak 2021 #16 Yahya Nuroğlu dedi: Arkadaş denemiş. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam. Artı 0 Eksi
KS KS denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #17 Furkan Konca dedi: İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak. Genişletmek için tıkla... düzelmedi Artı 0 Eksi
Furkan Konca dedi: İşlemci tam oturdu mu? Güç kaynağı kablosunu çıkar bir daha tak. Genişletmek için tıkla... düzelmedi
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 6 Ocak 2021 #18 denizcetinkaya dedi: Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınız 800 MHz RAM desteklemiyor. Minimum 1066 ya da maksimum 1333 MHz destekliyor. Sorununuz bu. Artı 0 Eksi
denizcetinkaya dedi: Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınız 800 MHz RAM desteklemiyor. Minimum 1066 ya da maksimum 1333 MHz destekliyor. Sorununuz bu.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Ocak 2021 #19 denizcetinkaya dedi: düzelmedi Genişletmek için tıkla... Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Yahya Nuroğlu dedi: Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtin RAM önerelim. Artı 0 Eksi
denizcetinkaya dedi: düzelmedi Genişletmek için tıkla... Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Yahya Nuroğlu dedi: Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtin RAM önerelim.
KS KS denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #20 Elimde 1 adet 1333MHz RAM var onunla da denedim yine bir şey değişmedi. Yahya Nuroğlu dedi: Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Bütçe belirtin RAM önerelim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Elimde 1 adet 1333MHz RAM var onunla da denedim yine bir şey değişmedi. Yahya Nuroğlu dedi: Anakartınız desteklemiyor. En az 1066 MHz RAM almanız gerekiyor. Bütçe belirtin RAM önerelim. Genişletmek için tıkla...