Bilgisayar açılırken 3 tane uzun bip sesi ve siyah ekran

1600 af

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PC açılırken 3 tane uzun bip sesi geliyor ve 20 saniye boyunca siyah ekranda kalıyor sonra açılıyor RAM'leri çıkarıp taktım ekran kartını da aynı şekilde nasıl çözebilirim sizce bu sorunu formatla gider mi? İşin kötü yanı format atacağım ama BIOS da açılmıyor girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını ben de yaşadım ve yaşıyorum da hocam.:) Şuan PC'ye reset atsam hemen o ses:) Ama dediğim gibi bu tamamen görüntüleme aygıtının algılanamamasıyla alakalı.
Ya aşırı sinir bozucu buzzeri söktüm hatta ses yapmasın diye ama sorun çözülmedi tabii :) Pc normalde 5 saniyede açılıyordu artık 20 saniye bekliyorum görüntü gelmesini ve BIOS erişimim de yok pili çıkarsam oradaki ayarlar sıfırlanacak ve BIOS ayarı da yapamayacağım.

Ya aşırı sinir bozucu buzzeri söktüm hatta ses yapmasın diye ama sorun çözülmedi tabii :) Pc normalde 5 saniyede açılıyordu artık 20 saniye bekliyorum görüntü gelmesini ve BIOS erişimim de yok pili çıkarsam oradaki ayarlar sıfırlanacak ve BIOS ayarı da yapamayacağım.
Dönüştürücünüz sadece Windows ekranını algılayıp görüntü veriyor demek ki hocam. HDMI girişli TV varsa onda deneyebilirsiniz aslında.

Dönüştürücünüz sadece Windows ekranını algılayıp görüntü veriyor demek ki hocam. HDMI girişli TV varsa onda deneyebilirsiniz aslında.

Hocam bendeki DVI to HDMI kabloymuş aslında tek bir kablo ama bir başı HDMI diğer başı DVI şeklinde. Şimdi sizinle konuştuktan sonra çıkarıp taktım ve sessiz sedasız 5 saniyede açıldı PC tesadüf sanırım bilmiyorum gerçekten :) Ama bu iyiye işaret gibi duruyor asıl monitörüme geçince dönüştürücüsüz kullanacağım için sorun bitecek gibi :).

Maalesef olmadı hocam :(.

Bunu da denedim ama olmadı hocam bir RAM ile açmayı denedim hiç açılmadı PC yine 3 bip yaptı tabii sonra onu çıkarıp diğer RAM'i taktım PC açıldı bu sefer ancak yine 3 bip yaptı.

Ben gözlük bezi ile sildim ama fark olur mu arada hocam.

Benimkisi 3 tane uzun ve rahatsız edici bip sesi hocam :).
silgi ile yapıyorlar herhangi bi silgi hocam bezle olacağını sanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı