Bilgisayar açılırken açılan uygulamalar

KOUsoftware

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarla birlikte torrent de açılıyor. Çalıştıra'a MSConfig yazarak hizmetlerden Microsoft dışındakilerin hepsini kapatmama rağmen hala torrrent açılıyor ve işin ilginç yanı hizmetlerde meğer torrent yokmuş. Steam'de açılıyordu hizmetlerde kapatınca daha açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarla birlikte torrent de açılıyor. Çalıştıra'a MSConfig yazarak hizmetlerden Microsoft dışındakilerin hepsini kapatmama rağmen hala torrrent açılıyor ve işin ilginç yanı hizmetlerde meğer torrent yokmuş. Steam'de açılıyordu hizmetlerde kapatınca daha açılmıyor.
"Görev Yöneticisi - Başlangıç" sekmesinden kontrol ettiniz mi? Oradan devre dışı bırakınca ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

"Görev Yöneticisi - Başlangıç" sekmesinden kontrol ettiniz mi? Oradan devre dışı bırakınca ben hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesinden devre dışı bırakmayı deneyin. Ben her zaman oradan bırakıyorum.

Katılıyorum çünkü Torrent sadece Görev yöneticisinden açılıp kapatılabiliyor.(Windows 10 için söyledim diğer windows sürümlerinde farklı olabilir.)

Görev yöneticisinde başlangıç sekmesini arkadaşların dediği gibi hallettikten sonra çalıştır'a "taskschd.msc" yazıp görev zamanlayıcıdan da kontrol etmenizi, istemediğiniz yada ne olduğu belli olmayanları silmenizi tavsiye ederim. Tabi bunu yaparken dikkatli olun yanlış şeyleri silmeyin

Evet onu da yaptım
Görev yöneticisinde başlangıç sekmesini arkadaşların dediği gibi hallettikten sonra çalıştır'a "taskschd.msc" yazıp görev zamanlayıcıdan da kontrol etmenizi, istemediğiniz yada ne olduğu belli olmayanları silmenizi tavsiye ederim. Tabi bunu yaparken dikkatli olun yanlış şeyleri silmeyin
14 tane dosya var 2 google 1 nvidia 1 one drive 10 tane de konumu usersda olan dosya var.
En iyisi profesyonele sormak. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı