Çözüldü Bilgisayar açılırken ''BIOS setting do not fully support to the boot device'' hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meydikx

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir hata aldım, nasıl çözebilirim? Anakart H81.

Dosya Ekleri

• IMG_20240607_154046.jpg
    IMG_20240607_154046.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Görselde kullandığın bios ayarlarının ön yükleme yapmanı desteklemediğini söylüyor. Bios menüsüne girmek için bir çok key var. Bi F2 veya Del i deneyebilirsin. Biosa girdiğin zaman mouse kullanmayı dene. Kullanılmıyorsa klavyenin alt tarafındaki yön tuşlarına basıp ilerletebilirsin. Yukarıda Advanced yazan yere girip Boot yerine girmen ve Csm Parameters kısmından CSM'yi ayarlaman gerekiyormuş.
Windows'u MBR biçiminde yazdırmışsınız USB'ye galiba CSM legacy desteğini açar legacy istiyor USB'yi UEFI olarak yazdırın.
Eğer Windows kurmaya çalışmıyorsanız CSM'yi açın.

Windows'u MBR biçiminde yazdırmışsınız USB'ye galiba CSM legacy desteğini açar legacy istiyor USB'yi UEFI olarak yazdırın.
Eğer Windows kurmaya çalışmıyorsanız CSM'yi açın.

Ben anakart değiştimde bundan önceki anakartla beraber MBR kurmuştum şu an ayarları legacy yaptım ama hala aynı hata.

Görselde kullandığın bios ayarlarının ön yükleme yapmanı desteklemediğini söylüyor. Bios menüsüne girmek için bir çok key var. Bi F2 veya Del i deneyebilirsin. Biosa girdiğin zaman mouse kullanmayı dene. Kullanılmıyorsa klavyenin alt tarafındaki yön tuşlarına basıp ilerletebilirsin. Yukarıda Advanced yazan yere girip Boot yerine girmen ve Csm Parameters kısmından CSM'yi ayarlaman gerekiyormuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı