Denedim. Sorunu buldum gibi. Çok saçma ama bilgisayarıma bağlı olan fanların adaptörü bozuk sanırım. Kısa devre yaptırıyor ve bilgisayarın kapanmasına sebep oluyor. Şu an için bilgisayar ile ilişiğini kestim. Ortalama 5 dakikadır sorunsuz çalışıyor. İleri dakikalarda yine bilgi veririm. Çok denedim adaptörü fanlı fansız her türlü kapanmasına sebep veriyordu. Şu an için kapanmıyor. Sorunun onda oldugunu düşünüyorum. Son bir deneme PSU ile adaptörün arasındaki kabloyu değiştirip deneyeceğim. Sonuç yine aynı olursa bilgisini veririm.
Bu arada bilgisayarımda ki sorunu çözüme kavuşturduğumu düşünüyorum. Bu soruna sebep olan durum bilgisayarın fanlarının RGB bölümü. Armoury Crate Programından RGB kodlayıcı dan herhangi  bir RGB dizini açınca bilgisayarı komple kapatıp tekrar başlatıyor. Bu sorun çok saçma bir sorun. Hatta insanın böyle bir şeye inanası gelmiyor ama malesef şuanda böyle gözüküyor. Şuan sistemim çalışıyor ve Armoury Crate üzerinde RGB modu koyu modda yani kapalı. Eğer ki açarsam RGB Modu sanırım aynı sorun olucak yine. Ama bu yazıyı yazdığım sürede bilgisayar kapanmadığı için yazıdan sonra tekrardan emin olmak için RGB moda alıcam ve denicem. Onunda bilğisini birazdan paylaşırım.