A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayar açılırken fanın sesi yükselip alçalıyor.
TürkPcPro Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 345 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #2 Daha detaylı anlatır mısın? Benim PC'de öyle çünkü ilk açılırken fanlar çok hızlı dönüyor tamamen açıldıktan sonra yavaşlıyor. Artı 0 Eksi
Daha detaylı anlatır mısın? Benim PC'de öyle çünkü ilk açılırken fanlar çok hızlı dönüyor tamamen açıldıktan sonra yavaşlıyor.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.107 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Aralık 2020 #3 Pc ısınca fanlar daha hızlı döner. Artı 0 Eksi
Raqif_Askerov Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #4 Ayaz Özal dedi: Arkadaşlar bilgisayar açılırken fanın sesi yükselip alçalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın fanına toz dolmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Ayaz Özal dedi: Arkadaşlar bilgisayar açılırken fanın sesi yükselip alçalıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın fanına toz dolmuş olabilir.
furkanmax1454 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 Bios açılmasıyla ilgili bir olay. Eğer ki termal macununuzu değiştirmediyseniz sıcaklık değerleriyle ilgili bir olayda olabilir. Artı 0 Eksi
Bios açılmasıyla ilgili bir olay. Eğer ki termal macununuzu değiştirmediyseniz sıcaklık değerleriyle ilgili bir olayda olabilir.
Raqif_Askerov Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #6 furkanmax1454 dedi: BIOS açılmasıyla ilgili bir olay. Eğer ki termal macununuzu değiştirmediyseniz sıcaklık değerleriyle ilgili bir olayda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence fana toz dolmuş fanda toz dolurken ses yükseliyor. Artı 0 Eksi
furkanmax1454 dedi: BIOS açılmasıyla ilgili bir olay. Eğer ki termal macununuzu değiştirmediyseniz sıcaklık değerleriyle ilgili bir olayda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence fana toz dolmuş fanda toz dolurken ses yükseliyor.
KS KS A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 9 Aralık 2020 #7 TürkPcPro dedi: Daha detaylı anlatır mısın? Benim PC'de öyle çünkü ilk açılırken fanlar çok hızlı dönüyor tamamen açıldıktan sonra yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bende bir sorun var sandım. Sağ ol. Artı 0 Eksi
TürkPcPro dedi: Daha detaylı anlatır mısın? Benim PC'de öyle çünkü ilk açılırken fanlar çok hızlı dönüyor tamamen açıldıktan sonra yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bende bir sorun var sandım. Sağ ol.