Bilgisayar açılırken işlemci 60 derece oluyor

HUSEYIN V2

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken işlemci 60 dereceleri görüyor, açıldıktan 5-10 saniye sonra ise 33-35 gibi değerlere düşüyor. Bu normal midir?

Bilgisayar açılırken işlemci 60 dereceleri görüyor, açıldıktan 5-10 saniye sonra ise 33-35 gibi değerlere düşüyor. Bu normal midir?

Bilgisayar açılırken işlemciye yük biner. Belki açıldıktan sonra fanlar falan hızlanıyor ya da kendine geliyordur ondan soğuyor olabilir.

5-10 saniye gibi kısa bir sürede yaklaşık 30 derece soğuması biraz garip. Normal kullanımlarda sıcaklık seviyesi normalse, bence sorun edilecek bir şey yok. Ama yine de isterseniz bilgisayarı bir tarayın, ardından Windows'un güncellemeleri varsa, güncelleyin.

Bilgisayar açılırken işlemciye yük biner. Belki açıldıktan sonra fanlar falan hızlanıyor ya da kendine geliyordur ondan soğuyor olabilir.
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi yük bindiğinden dolayı oyunlarda felanda 60 ları nadirende olsa görüyorum.

Büyük ihtimalle dediğiniz gibi yük bindiğinden dolayı oyunlarda falan 60ları nadiren olsa görüyorum.

O zaman sıkıntı yok yani önemli olan zaten yük altında ve oyuna girince. Boştaki olan değerlere çok takılmayın.

Senin için bir kez daha deneyeceğim. Kaç saniye olduğuna çok titiz bakmadım ama çok kısa sürede soğuyor.

Evet denedim, 30 saniyeyi geçiyor ve bu sefer 50 derece olarak açıldı yük bindiği için sorunu anladım. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…