- Makaleler
- 5
Mecazi değil gerçek virüs.10.nesil sistem toplayıp ekran kartı alamayan birisi olarak bana bunu demeyecektiniz![]()
![]()
Mecazi değil gerçek virüs.10.nesil sistem toplayıp ekran kartı alamayan birisi olarak bana bunu demeyecektiniz![]()
![]()
İnşallah çözülmüş olurMecazi değil gerçek virüs.bitcoin virüsü yüzünden format atmak zorunda kaldım. Şimdi 3-4 kez denedim sıkıntı olmadı.
![]()
İnşallah çözülmüş olur
Bu durum bazen tam temiz kurulum yapamayınca, mesela D sürücüsünde veya ikincil diskte windows olması veya windows dosyaları kalması sebep olabilir. Veya ayarların kurcalanmasıMerhaba hocam hortlatıyorum kusura bakma. Bu sorun Windows'un sıkıntılı yüklendiğini mi gösteriyor? Tekrar format atmam lazım mı?
@Evilmonster
Bu durum bazen tam temiz kurulum yapamayınca, mesela D sürücüsünde veya ikincil diskte Windows olması veya Windows dosyaları kalması sebep olabilir. Veya ayarların kurcalanması![]()
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ayarı her düzelttiğinizde ve bilgisayar yeniden başladığında ayar sıfırlanıyor mu?Merhaba hocam hortlatıyorum kusura bakma. Bu sorun Windows'un sıkıntılı yüklendiğini mi gösteriyor? Tekrar format atmam lazım mı?
@Evilmonster
3-5 kez denedim sıkıntı olmadı. Şimdi tekrar bakacağım.Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ayarı her düzelttiğinizde ve bilgisayar yeniden başladığında ayar sıfırlanıyor mu?
Tamamdır. Sorununuz devam ederse ufak tefek birkaç çözüm var.3-5 kez denedim sıkıntı olmadı. Şimdi tekrar bakacağım.
sfc /scannow
yazın.dism.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Tamamdır. Sorununuz devam ederse ufak tefek birkaç çözüm var.
Çözüm kaynağı: Kaynak
- İlginç bir çözüm ama deneyebilirsiniz. Bilgisayar açılırken (Windows ikonunun veya anakart markasının altında yükleme ikonu dönerken) bilgisayarı zorla kapatıp tekrar açın.
- CMD'yi yönetici olarak başlatın ve
sfc /scannow
yazın.- CMD'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıda belirttiğim komutları sırasıyla yazın.
dism.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Çözüldüğüne sevindim.Sorun sanırım çözüldü. Hemen masaüstüne gidiyorum. İçimde kuşku olan şey Windows'un yanlış kurulup kurulmadığı. Her zaman yaptığım adımları yapıp kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.